Založ si blog

AstraZeneca – nieje z Ruska tak je super

Oni vlastne možno mohli nakontrahovat aj tie lepšie vakcíny ale tie by boli drahšie. Čo na tom, že papalášstvo zarába 5K + EUR mesačne, a čo na tom že celebrity zneužili bez absolútnej sankcie očkovací systém , keby to urobil obyčajný človek – že by si vybavil po známosti , tak by dostal takú pokutu že by ju tri roky splácal a jeho deti by možno nemali čo žrat – tomu sa povie právny štát. Občanom druhej kategórie – celebrity dostali lepšie vakcíny pichajú AstraZenecu, najlacnejšiu – ktohovie či nieje ešte lacnejšia ako čínska Sinopharm. Ale poďme k veci , tie vakcíny ktoré spôsobovali narcolepsiu Pandemrix od spoločnosti GSK – anglickej podľa výrobcu nieje nijako dokázané ani vedecky podložené že to tak bolo. Samozrejme GSK sa bránila a vyhlasovala predsa niesu dôkazy o tom, že je to spôsobené vakcínou . Ani fakt že všetci co v tom čase ochoreli boli očkovaní ich vakcínou . To nebol dobrý dôkaz na to aby samotná spoločnosť priznala chybu . Vakcínu stiahli , štáty odškodnili občanov a život ide ďalej , teraz vraj spoločnosť GSK vyvíja vakcínu proti ochoreniu Covid 19. 1.februára 2021 síce vydali informáciu ze nebudú pokračovať ďalej vo vývoji vakcíny, no 22.februára 2021 oznámila spoločnosť Sanofi – GSK ze začínajú znova druhú fázu testovania ich vakcíny proti ochoreniu Covid 19. Prvá skončila preto lebo nemala dobrú imunitnu odpoveď u starších ľudí , teda aspoň tak uvádzajú, uvidíme ako to dopadne a či nás čaká ďalšie riziko narkolepsie . Samozrejme Slovensko to nakúpi iba vtedy ak to bude lacné ale lacnejšie ako AstraZeneca to zrejme nebuďe.

No a teraz to čo chcem spomenúť je, že problémy z vakcínou AstraZeneca hlási už niekoľko krajín, toto je vakcína s ktorou sú od začiatku jej výroby iba problémy . Niekedy v septembri v roku 2020 spoločnosť AstraZeneca pozastavila fázu 3 testovania vakcíny z dôvodu toho ze sa u osôb ktorým bola podaná vyskytli v súvislosti z podaním vakcíny závažné komplikácie vyžadujúce hospitalizaciu , vrátane život ohrozujúcich stavov a smrti .

Neskôr som si teda pozrel že aké to vakcíny nakontrahovala SR no a podľa očakávania najviac ich bolo od spoločnosti AstraZeneca. Nuž dobre teda veď predsa túto vakcínu schválila Európska lieková agentúra – podľa Remišovej a dalších príslušníkov slovenskej politickej elity je predsa schválenie vakcíny Európskou liekovou agentúrou zárukou bezpečnosti – politici takýmito stupiditami blokovali prístup iných vakcín napr Sputnika V k ľuďom , im nevadilo že zomrie 100 ľudí denne , im vadilo , že by sa mohlo začať očkovať aj vakcínou z Ruska. Tak potom nie Krajči ale Remišová a spol má na svedomí ľudské životy . Poďme však ďalej . Ked začali očkovať učiteľov v bratislavskom Ružinove nemohli otvoriť školu lebo učitelia po vakcíne ležali doma z horúčkami . Následne bolo ticho , problémy hlásili iba iné krajiny vrátane krajín Eu. Až napokon média publikovali informáciu , že po vakcíne AstraZeneca zomrela mladá 38 ročná učiteľka . Odborníci sa vyjadrili že jej úmrtie však nemá súvis z vakcinaciou. Následne v inom plátku som sa dočítal ze táto mladá pani dostala porážku pretože mala vrodenú chorobu , ktorá u nej zvyšovala riziko krvnej zrazeniny . Avšak pekne že to zvalili na inú príčinu , predsa nieje žiadna evidencia , niesu žiadne priame dôkazy . Ani to že reakciu na očkovanie mala údajne aj jej kolegyňa , ani to , že táto mladá učiteľka , ktorá mala vrodenú chorobu nedostala krvnú zrazeninu skôr ale práve dva týždne po očkovani a evidencia nieje ani to že aj iné krajiny hlásia rovnaké problémy – ľudia zaočkovaní vakcínou AstraZeneca majú krvné zrazeniny alebo vážne krvácanie . Tieto problémy hlásilo už niekoľko štátov . Prikladám aktuálny obrázok článku napríklad z Nórska ktorý bol publikovaný dnes :

Takže dostali sme sa do situácie kedy ani samotná Európska lieková agentúra nieje žiadnou garanciou bezpečnosti vakcín , pretože ak by bola tak nehlásilo toľko krajín problémy s vakcínou AstraZeneca , ktorá je mimochodom schválená Eu liekovou agentúrou . Okrem toho , niektoré nežiadúce účinky vakcín sa dozvieme až o niekoľko rokov , rovnako to bolo aj so schválenou vakcínou od GSK proti vtáčej chrípke Pandemrix. Dovtedy nám budú všetci tvrdiť že je to super , a že prínos je vyšší ako riziká. Lenže ani samotný výrobca ani Európska lieková agentúra nevie aké riziká resp následky nás ešte čakajú po niekoľkých rokoch ako to bolo v súvislosti z vakcínou Pandemrix . A spoločnosť AstraZeneca používa rovnaké argumenty nieje vedecký dôkaz tak to neexistuje , radšej to zvalime na niečo iné , ved v tom sú predsa peniaze a pár ľudí nebude bohatnúť , čo na tom že to hlási nezávisle od seba niekoľko krajín. To je ako nahrávka gorila – všetci to počuli , všetci vedia že to je ale súd vydá rozhodnutie že nakoniec pán Haščak môže verejne povedať do médií nech to všetci počujú : že ono to vlastne nieje .

Poslednú vec, ktorú by som chcel spomenúť je , že podľa niektorých médií alebo politikov je dost možné , že ak sa dáte zaočkovať vakcínou Sputnik V nebudete môcť cestovať . No to by som teda chcel vidieť , ked všetci vieme že Rusov bolo vždy plno nielen v Európskych dovolenkových destináciách pretože tam nechávali peniaze . Žiaden stať by si nenechal zruinovať príjmy za cestovný ruch iba preto lebo by zakázal Rusom očkovanych Sputnikom cestovať , to je úplný nezmysel a iba obyčajná forma dezinformácií a nátlaku so strany niektorých médií a politikov aby ľudí presvedčili o tom, že prečo sa nezaočkovat ruskou vakcínou . Preto ja osobne si myslím , jordánsky minister zdravotníctva podal demisiu pretože niekoľko pacientov zomrelo na Covid z dôvodu poruchy dodávky kyslíka pre pacientov , ked sa to dá v Jordánsku určite sa to dá aj na Slovensku – ľudia co blokovali vakcíny a napriek tomu tu umiera 100ludi denne by mali odstúpiť tiež , alebo sa mýlim ?

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Západné Tatry, Baranec, mReportér

Patrí k tomu najkrajšiemu na Slovensku. Mohutný vrchol v Západných Tatrách je výzvou pre turistov

07.05.2024 05:00

Zábery, ktoré sa podarilo zachytiť mReportérke Ľubke Šeroňovej.

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 146091x
Priemerná čítanosť článkov: 3246x

Autor blogu

Kategórie