Založ si blog

Sturmfuhrer robí kroky pre nariadenie povinného očkovania experimentálnou vakcínou

Po vzore Rak´uska, Heger hromží a ako sa sám vyjadril diskutuje , rieši spoločne z Kolíkovou pŕavne názory o tom , či teda je ´ustavne zaviesť povinné očkovanie pre všetkých .
Tento pán , spoločne z Kolíkovou a svojou ďalšou skupinkou jeho papalášskych odborníkov sa rozhodol , že ide rozhodovat nad vecami , ktoré sú výsadou jednotlivca . Politik Heger , ide rozhodovat nad životmi a zdravím 2,5 milióna ľudí , pretože im chce dať nariadiť povinnosť očkovania aj proti ich vôli. Nehovoriac že stále ide o experimentálnu vakcínu , ktorej dlhodobé negatívne účinky nepoznáme.

Po tomto Hegerovskom , totalitnom zámere , nestačí mu ,že obmedzuje základne ľudské práva 2,5 milióna ľudí , a vo svojich vyjadreniach jasne priznal , že tieto opatrenia niesu o ochrane verejného zdravia – keďže ockovani ľudia šíria vírus a chodia od jari slobodne všade ,,, priznal že tieto lockdowny ako to nazval resp obmedzenia ľudských práv sú iba obyčajnou donucovacou taktikou ako zlomiť ľudí aby dá dali zaočkovať . Už aj v Českej republike odborníci jasne povedali, dokonca to bolo aj na Prima News , že toto nieje epidémia neočkovaních ale epidémia očkovaních. A je to tak preto , že síce neočkovaní končia možno vo väčšej miere v nemocnici ale od jari kedy boli uvoľnene opatrenia jediný kto nepotreboval na pohyb po celej krajine žiaden test boli očkované osoby , pričom minimálne od začiatku leta sa vie , že očkované osoby – môžu prenášať virus rovnako ako neockované osoby . Vláda tým ,že oklama ľudí o ockovaní sľúbila im slobodu – teraz ďalej utlača a popiera ústavné práva a slobody neockovaních ľudí , pričom si nevie pripustiť , že chyba ktorá nastala a ktorá sa deje vo väčšine krajín Eu boli tie ich predpotopné opatrenia od samého začiatku . Tieto opatrenia , ktoré zaviedlo Slovensko to boli len opísané , odkukané opatrenia iných krajín Eu o ktorých funkčnosti nikto nič nevedel . Politik ktorí ignoruje názor odborníkov tak ako naša vláda jednoducho neurobí žiadne dobré opatrenie , pretože prasatám ktoré sú momentálne pri moci nejde absolútne o zdravie ľudí . Ved keby tie vakcíny fungovali dobre , a keby boli bezpečne , tak by sme videli nejaké konkrétne výsledky na krajinách kde je vyššia zaockovanosť. No ale mi nevidime nič , pretože krajiny ktoré majú vysokú zaockovanosť – nehovoria o tej proklamovanej kolektívnej imunite však Hegerko ale zavádzajú znova opatrenia pretože sa im tam začínajú šíriť znova Covidy . Totižto je v tomto prípade možná aj teória , ktorú povedal ten laureát nobelovej ceny a vedec ktorí odhalil virus HIV , že očkovanie prináša nové mutácie , ktoré si hľadajú cestu ako prejsť cez vakcíny . Virus mutuje a aby prežil musí mutovať tak aby vedel prejsť aj cez vakcíny . Možno len chcu napichat ľudí vakcínami ktoré štát nakontrahoval aby peniaze nešli takpovediac do toalety . Ale to už nieje problém občanov ale vlády .

Po tomto výstupe , Hegera , média zverejnili názor ústavného právnika , či je možné nariadiť povinne očkovanie . Tento pán zrejme nejaký nastrčený ústavný právnik další z ohybačov práva vyhlásil že samozrejme je to ústavne a pri tejto aktuálnej epidemiologickej situácii este viac ústavne . Nuž tu treba však len podotknúť ,že ústavný sudca potom musí byt magor ked by odobril povinné očkovanie – 1 experimentálnou vakcínou ,o ktorej dlhodobých negatívnych následkoch na ľudsky organizmus nevieme nič ,pretože nebola testovaná dostatočne dlhý čas na to aby sa jej bezpečnostný profil mohol vyhodnotiť ako bezpečný pre ľudské použitie . 2 – na základe vysledkov očkovania v iných krajinách možno vidieť pochybnosti o účinnosti vakcín a dosiahnutiu proklamovanej kolektívnej imunity . 3 – epsiemioligcká situácia na Slovensku ako povedal ústavný právnik dopomáha názoru že povinne očkovanie by malo byt – avšak táto epidemiologická situácia je situácia ktorá vznikla na základe nedostatočných opatrení a nedostatočnej príprave vlády na ďalšiu vlnu Covidu ,, a preto ako môže kvoli pochybeniu vlády a nedostatočným opatreniam vlády , čoho výsledkom je dnešný epidemiologicky stav nariadiť súd ľuďom povinne sa dať očkovat aj proti vlastnej vôli iba preto že papalášstvo niečo nezvládlo .
Alebo to celé bolo zámerne , a Hegerko si to plánoval od leta , že opatreniami roznesú virus aby mohli následne pripraviť pôdu pre povinné očkovanie….

Ďalšou otazkou ktorú ministerstvo zdravotníctva nezodpovedalo je, to koľko dávok – boosterov zvládne ľudsky organizmus pchať do seba každých 6 mesiacov . Totižto štúdie hovoria ,že účinnosť vakcín po 6 mesiacoch výrazne klesá a pre ochranu potrebuje človek booster . Koľko teda boosterov zvládne ľudsky organizmus . Pri vakcíne Johnson and Johnson napríklad podľa štúdie klesá po 6 mesiacoch od podania ochrana a účinnosť na nejakých 13% . Pamätám sa , že nejaký další špecialista z nejakej organizácie typu dáta bez pátosu alebo niečo podobne ktorého blud opublikovali slovenské media tvrdil , že vakcíny sú tak bezpečne , že ľudské telo ich zvládne naraz aj tisíc . Poprosím Studenkovú nech nám názorne ukáže ako jej ľudské telo zvládne tisícnásobnu dávku vakcíny naraz – aspoň nám ukáže pravdivosť tvrdenia odborníkov – tiež mi to nejde do hlavy ked po jednej dávke ľudia kolabujú , nuž ale pani Studenková , žena čo sa snaží oklamať starobu a prírodu nám tu ide moralizovať o dôležitosti očkovania a samozrejme ako inak urážať vzdelanie a inteligenciu tých , čo sa nechcu dať zaočkovať .

Tak teda kam vlastne toto celé smeruje ? V súčasnom stave nás žiadna masová vakcinacia už aj tak nezachráni . Sme najhorší na svete pretože máme takú vládu . Tam nás ako narod dostali – pod hrozbu humanitárnej katastrofy . A idu ďalej , tým že nám na jednej strane ľudské práva odopierajú , a na strane druhej nas idu znova nahnať na povinné očkovanie . Najprv sme sa povinne testovali , teraz sa budeme možno povinne očkovat . A kam nas toto povinne doviedli ?? Do humanitárnej krízy , do spoločenskej krízy , do krízy kde zničili každý jeden rezort. Tam sme sa povinnosťami zavedenými touto vládou dostali .

a začínam sa báť , ze kam toto celé Hegerovské totalitné divadlo bude smerovať. Nižšie na obrázku samotný Sturmfuhrer.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144603x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie