Založ si blog

Očkovacie absurdum

Nedalo mi to a musím napísať ešte pár riadkov k tomuto očkovaciemu terorizmu . Budem sa to snažiť zhrnúť veľmi v krátkosti .
Ako prvé uvediem priklad zo života . Na našej ulici , žije jedna pani , cca 50 rokov , ktorá sa dala zaočkovať aj preto že pracuje v škole ako upratovačka a dôvody prečo sa dala očkovat sme nepreberali pretože je to jej slobodné rozhodnutie . Avšak očkovat sa dala este niekedy v zime . U nej v dome býva aj jej vyše 80 ročná mama ktorá ma aj iné zdravotné problémy , a ktorá sa dala tiež zaočkovať – teda aspoň myslím aj ked tento fakt je teraz irelevantný . V rozhovore s touto pani ktorá bola neuveriteľne sklamaná a frustrovaná tým čo sa deje na Slovensko nielen v súvislosti z epidemiologickou situáciou ale sklamanie z toho kto vedie a ako vedie tento štát . To bola vyslovene frustrácia . Nuž ale pri rozhovore s touto pani aby som neodbáčal od témy mi povedala že aj napriek tomu že je očkovaná chodí sa dávať pravidelne testovať pretože vie že aj ona môže prenášať vírus a keďže ma doma chorú mamu nechce ju nakaziť . V prípade tejto mamy je irelevantné či je alebo nieje očkovaná pretože aj ked by bola očkovana veľmi dobre vieme , že starí , chorí ľudia umierajú na Covid aj napriek tomu , že sa dala zaočkovať . Potom sa vyhovoríme na komorbidity ale to je jedno . Z tohto rozhovoru mi bolo hneď jasné , že táto pani aj napriek tomu že je očkovaná správa sa zodpovedne .
Na to uvediem druhý priklad ktorý sa deje nielen tu u nás ale na celom Slovensku .
Manželka príde do práce , zamestnávateľ sa jej pýta či má test . Ona ho samozrejme má, pretože bez neho by nemohla vstúpiť na pracovisko ale zamestnávateľ – celé vedenie ktoré je zaočkované ho nemá. Absurdum v tomto je to, že zamestnanec ktorí ide vyrábať peniaze zamestnávateľovi musí mať pri vstupe na pracovisko test aby mohol potvrdil že nemá Covid ale zamestnávateľ pretože má očkovanie – môže mat Covid a kľudne môže infikovať hostí , zamestnancov a dokonca aj dodávateľov ktorí prídu z tovarom, pretože zamestnávateľ resp očkované osoby môžu ísť na pracovisko bez akéhokoľvek testu . Teda prekážkou v práci by okrem toho že zamestnanec neočkovaní nemá test malo byt aj to že ockovani zamestnanci nemajú test na tým pádom priamo ohrozujú zamestnancov ktorí maju test a potvrdzujú svoju bezinfekcnost , nehovoriac o tom že očkovani zamestnanci v prevádzkach ohrozujú dokonca aj zákazníkov pretože môžu len tak bezpriznakovo šíriť Covid . Oni nemusia vedieť že ho majú ale keďže im v rámci tej očkovacej slobody bol bez akejkoľvek logiky umožnený takýto pohyb nečudujme sa ze sa tu šíri Covid . Ako priklad uvediem že niektorí lekári alebo nemocnice vyžadovali minimálne Ag test aj od očkovanych – v nemocničnej čakárni sa ľudia sťažovali ze aj napriek tomu že sú očkovaní museli ísť na test – nedeje sa to samozrejme všade – robia to zrejme len lekári ktorí si uvedomujú že ockovani jednotlivec este nezanamená bezinfekčnosť. A toto je kameň úrazu ktorý si plytké mysle typu Sulik a ostatná súčasná politická lumpenbanda nedokáže uvedomiť . Pritom je to obyčajná elementárna logika – ako že 1 + 1 sú dva . Ak by si toto vláda uvedomovala skôr a nebazírovala by iba na očkovani dnes tu zlato Sodoma Gomora nemusela byť.
Ked teraz polovicu národa odstrihli od sveta – teda od neesencialnych obchodov z čoho budú obchodníci žiť , ked polovica zákazníkov nemôže ísť nakupovať ? Čo to znamená ? Polovičné straty ? A kto im toto všetko nahradí ? Lengvarsky alebo kto? Predá pán Sulik ranč aj z kengurami alebo ? Vlastne ono v tomto absurde neexistuje logika ani v tých Hegerovskych tliachaninach o ekonomike . Pretože ideme zachraňovať ekonomiku tým že odstrihneme od nej pred vianocami 50% občanov a potencionálnych zákazníkov – o čom tu vlastne ten pán rozpráva .

Oni nechcu zatvárať ,lebo budú musieť ak chcu ešte chvíľu vydržať kompenzovať prevádzky atd a to znamená ,že sa zrejme zas budeme zadlžovať , lenže za tento stav ktorý tu momentálne je , môžu oni sami pretože sa zas a znova na tretiu vlnu nijako nepripravili . Vymysleli infantilný kovid automat ktorý nijako nefunguje , vymysleli očkovaciu lotériu ktorá bola úplne na nič a znamenala zbytocne vyhodené peniaze a okrem toho nevymysleli úplne nič . Jedine na čom celý čas bazírovali bolo očkovanie , a očkovacia kampaň ktorá hovorila o slobode pretože oklamali aj tých čo si dali toto očkovanie . Pamätám sa ako sa ma ja svadbe opýtala jedna babka že prečo mám rúško ved ona je očkovana od nej to nemôžem predsa dostať . Táto pani bola zrejme oklamana týmto systémom keďže bola v presvedčení ze vďaka ockovaniu ona nemôže virus ani dostať a dokonca ho už ani šíriť .

Preto nerozumiem v akom absurdistane to vlastne žijeme a kto tu toto absurdum priviedol . Očkovani ľudia nazývajú ostatných dezolátmi pretože vraj odborníci povedali . Zabudli však dodať ,že odborníci ktorí sú proti tomuto ockovaciemu prúdu nemajú v médiách ani nikde priestor na to aby sa mohli vyjadrit . Dôvod ? Asi by to narušilo túto ockovaciu propagandu , keďže śtát má nakontrahované vakcíny , ktoré bude musieť zrejme zaplatiť . Vyhodiť vakcíny do koša by bol asi rovnaký prešľap ako vyhodené peniaze na očkovaciu lotériu . Ani samotní vedci nemajú dnes ešte presné vysvetlenie na to, že ako je možné že v štátoch kde je vysoká zaockovanosť sa nepodarilo dosiahnuť kolektívnu imunitu a dokonca musia zavádzať znova opatrenia . Ako je toto možné , ked vakcina je sloboda ?

Sloboda vo vakcíne aktuálne znamená , to že 6 mesiacov si môžete byt istý že máte určitú ochranu pred hospitalizáciou a ťažkým priebehom ale garantovať Vám to bude kto ? To by ste museli ísť na test na protilátky . No a potom čo ? Účinnosť sa rapídne znižuje po 6 mesiacoch , keďže aktuálne vládne rétorika že z Covidom sa musíme naučiť žiť , znamená to ,ze Covid zrejme tak skoro nevymizne a to znamená že ľudia budú musieť stále chodit na nové dávky tzv boostery. Otázka znie – ako dlho toto ľudsky organizmus vydrží ?

takze takto ste to nastavili , a takto sa očkované osoby správajú k svojmu okoliu . Nezaujíma ich že môžu mať virus a nakaziť ostatných lebo vláda a hlavný hygienik to odobrili , lenže potom aký je rozdiel medzi nimi a medzi ľudmi ktorí chodia napr zámerne bez rúška do supermaketu? No zrejme žiadny len jedni to robia z podporou vlády a hygienikov – že chodia a šíria virus ako keby sa nechumelilo . Nižšie odkaz na článok z Bloombergu ( nie konšpiračné noviny ) o tom že ročná studia hovorí , že deltu šíria aj očkované jedince . Možno by bolo dobre to vytlačiť a poslat na úrad vlády alebo to rovno niekomu oplieskat o hlavu – Lengvarskemu a spol .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144595x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie