Založ si blog

Lengvarský splašene schválil nezmysly lebo vie že je Zle a aj tak to už nezachráni

Len bude sa mat aspoň na čo vyhovoriť a môže sa tvariť že sa snažil zvrátiť situáciu – akože tak ako to má táto vláda zaužívané – že lebo Fico, lebo očkovanie atd. Tot´alnu neschopnosť súčasnej vlády dokazuje aj fakt , že neprirpravili sa na druhú vlnu , pretože mali iné priority , nie zdravie a životy občanov ale skôr to , kde a ako si uliať niečo do vrecka . Nepoučili sa však ani z druhej vlny a neprirpravili sa na tretiu vlnu – na základe čoho tu znova zomierajú ľudia – máme plné nemocnice .

Ako Sulik poznamenal minulý víkend v politickej diskusii – liečba ľudí na Covid je drahá ,, očkovanie je lacné. Astra – Zeneca ktorej najväčšej množstvo na začiatku tento štát zazmluvnil bola najlacnejšia vakcina aká existovala . Táto banda si to vymyslela tak, že nadľudia teda hlavne súčasná politická smotánka mala dostať dobre vakcíny a bezprávny plebs tu najlacnejšiu , najhoršiu .

Dnes Lengvarsk´y vykrikuje , o vážnosti stavu v zdravotníctve , pričom tento pán sám ani nevie čo vlastne robí . Dokonca musím povedať , že este aj ten Krajčí nebol tak mimo ako tento. Totižto Krajčimu ako tak išlo o ľudské životy , a Lengvarský je minister čo len utláča ľudí a predstavuje opatrenia , ktoré likvidujú resp znevýhodňujú ľudí aby ich systém dotlačil dať sa očkovat . Takýmito nátlakovým akciami ľudí este viac presvedcujete o tom, aby sa očkovat nedali .
To je ako keď v Teleshoppingu propagujú nejaký aušus a v reklame na to každý hovorí ,aký je to prevratný a vysokokvalitný vynález .

Samotný Krajči dokonca povedal , že očkované osoby prenášajú virus . Ak toto vláda vedela, čo musela vedieť pretože nemyslím si , že členovia konzília nedostávajú informácie z iných krajín , znamená to, že za terajší stav a mŕtvych v tretej vlne nesú plnú zodpovednosť . Pretože vďaka ich opatreniam tu bezpriznakové očkované osoby roznášali vírus a papaláši jediné čo robili , celý čas iba moralizovali o potrebe očkovania , teda že jediné východisko je očkovanie .

Politici tieto neefektívne opatrenia , obhajovali tým , že aj iné štáty EU mali opatrenia rovnaké . Zabudli si však uvedomiť , že efektivita tých opatrení je nulová, možno si to aj uvedomili ale ich lenivosť a neschopnosť im nedovolila vymyslieť niečo normálne , čo by malo nejakú logiku a zároveň by bolo aj efektívne . Pretože mi sme sa nemuseli opičit po každej krajine EU ale mohli sme ísť kľudne vlastnou cestou , keďže to po čom sme sa opičili v iných krajinách nemalo výraznejší efekt .

To , že opatrenia nefungujú , známená , že mali urobiť opatrenie , ktorým by izolovali všetky pozitívne osoby do karantény , teda aj zaočkované , čo znamená , že povinnosť testovať sa mali mať na začiatku tohto humbuku všetky osoby . Na tomto príklade vidíme iba to , že vlády vedome či nevedome vyživujú virus tak aby mohol dokonale kolovať v spoločnosti . Nakoniec to bez kúska hanby zvalili na pandemiu nezaočkovaných.

Toto však nieje pandémia nezaočkovaných ale dôsledok opatrení a nastavenia pravidiel tejto vlády . Keďže oni zaviedli tieto pravidlá , za to , že máme plné nemocnice a zomierajú nám ľudia nesú plnú zodpovednosť .

Po tom , čo Lengvarský zistil , že na Slovensku je voľných už iba 20 lôžok z pľúcnou ventiláciou , pri aktuálnom náraste infikovaných osôb , nás zrejme čaká scenár aký bol v Taliansku v prvej vlne . Že ľudia budú umierať bez pomocí , pretože nedostanú adekvátnu zdravotnú starostlivosť , pripadne sa nedostanú na pľúcny ventilátor , ktorý im mohol zachrániť život . Toto sa dialo v Taliansku v prvej vlne , v Indii v druhej vlne a na Slovensku teraz , ked už štáty mali byt pripravené na tieto vlny na Slovensku neurobili nič pre to aby ochránili svojich vlastných občanov .

Keďže priemerný vek úmrtí na Covid19 je niečo cez 60 rokov , pár papalášov hlavne zo strany SaS a nejaký ekonomický experti si potichúčky tlieskajú , pretože toľko dôchodcov a ľudí v preddôchodkovom veku čo zomiera a zomrie to je + do rozpočtu pre sociálnu poisťovňu pretože štát ušetrí milióny EUR ročne na vyplácaní dôchodkov – a toto je nepopierateľný fakt !. Len nikto nezoberie tú odvahu aby to mohol povedať .

Včera prišli nové opatrenia napr – výhody pre zaočkovaných typu – hromadné podujatia atd atd . V čiernych okresoch v reštauráciách iba okienka – gastro asi moc zarábalo. Na margo tohto opatrenia v reštauráciách poviem toľko – ak idem autobusom z Rimavskej Soboty do Košíc , alebo z Dúbravky do Vrakuňe a sedim v uzavretom priestore z XY ľudmi nehrozí mi to, že sa infikujem? O koľko je vyššie riziko , že sa nakazim v kostole na omši kde strávim 2 hodiny z XY ľudmi ako by by som sa nakazil v reštaurácií kde budem sedieť v dostatočnom odstupe od iných ludi??

O koľko nižšie je riziko , že sa nakazim v nemocnici na vyšetrení , ak strávim 2 hodiny v čakárni plnej ludi ako v reštaurácií ?? Išlo tu teda zrejme len o to aby dali ďalšiu ranu gastru, aby pár ludi – daňových poplatníkov ktorý majú tiež svoje každodenne starosti a ledva vyžijú – aby prišli o prácu a podobne .

100 očkovaných môže byt v čiernom okrese na hromadnom podujatí , pričom sa môžu vzájomne nakaziť a starší zaočkovaní ľudia môžu na to doplatiť životom ( potom sa vyjadríme , že síce bol ockovaní ale mal chronické a pridružené ochorenia atd ) . Tiež o koľko nižšie je riziko , že sa nakazia deti v škole alebo študenti VŠ na prednáškach ako ľudia ktorí sedia v reštaurácií , ktoré aj tak v dnešnej dobe moc preplnené v čiernych okresoch niesu .

Tieto opatrenia nemajú žiaden logický základ , a nebudú fungovať . Nemajú prečo fungovať , pretože v nich nieje absolútne nič také prečo by fungovať mali . Toto je len zúfalý pokus Lengvarskeho naoko ukázať , že akože sme niečo robili . Potom samozrejme zvaliť celú situáciu na neočkované osoby a prízvukoval teórie o tom, že keby sme mali 60% zaockovanosť tak by sa to nedialo atď ,,, preto aj Dánsko , Holandsko , Portugalsko začína zavádzať opatrenia lebo sa im to začína nejako vymykať spod kontroly a začína tam sarapatiť Kovid . To je iba jasný dôkaz toho , že táto vláda len oklamala koho mohla , a svoju neschopnosť zakrýva tak zbabelo , že to vlastne zvali na samotných občanov alebo použije tie čarovne slova – keby a lebo. Proste bohapusté výhovorky . A to je na tomto celom to smutné.

Že nech v tej vláde bol ktokoľvek , horšie ako je to teraz to veru nebolo . A ono sa to vlastne iba zhoršuje . Politici doviedli Slovensko k tomu , že nám hrozí humanitárna kríza . Ako v krajinách tretieho sveta . A nakoniec môžeme dopadnút aj tak , pri tomto spôsobe vládnutia , že sa Slovensko úplne rozpadne a mi sa staneme kolóniou nejakej inej krajiny -a pravdupovediac vďaka týmto diletantom tam smerujeme .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145089x
Priemerná čítanosť článkov: 3224x

Autor blogu

Kategórie