Založ si blog

Covid Automat – vymyslel asi nejaký čudný odborník

Alebo lepšie povedané na tento automat sa muselo zísť a dať hlavy dokopy niekoľko údajných špičkových odborníkov vrátane ministra Lengvarského. Tak teda vymysleli geniálnu vec :

Reštaurácie , a iné zariadenia vrátane hotelov , zábavných parkov, aquaparkov atd atd si môžu zvoliť aký typ ľudí pustia dovnútra ( to je asi ten Hegerovský blábol o ktorom rozprával ako chce podporiť ekonomiku ).

Takže na výber máme : základ – čiže všetci , potom OTP ( očkovaní,testovaní a ľudia po Covide) a ďalej iba očkovaní.

Teraz si urobme taký model pre OTP:

  • Príde zaočkovaní nemusí mat test pritom môže šíriť Covid
  • pride nezaockovani dá sa testovať Ag testom s výsledkom negatívny – tento nezaockovani si za test bude musieť platiť aby dokazoval svoju bezinfekcnost

teraz zaockovani vojde do zariadenia bez testu jeho priepustka je očkovanie pritom môže prenášať Covid . Ten neočkovaní co si zaplatí test a vojde dnu ako negatívny si zaplatí za to, že dokazuje svoju bezinfekcnost ale to, že či so zariadenia neodíde s Covidom nevie pretože tam môže byt XY zaočkovaných pozitívnych ktorý ho môžu nakaziť . To znamená že opatrenie tohto typu je proti základom elementárnej logiky .

Toto isté sa na Slovensku deje aj na hromadných podujatiach , kde nezaockovani musia mat aktuálny test aby dokazovali svoju bezinfekcnost , pritom zaočkovani ktorý môžu šíriť virus sa môžu zúčastniť akéhokoľvek podujatia bez toho aby museli podstúpiť akýkoľvek test a dokazovať svoju bezinfekcnosť.

Má toto niekde nejakú logiku ? Lebo mne sa nezdá , že by toto , čo vymysleli týto vyslovene géniovia malo nejakú logiku alebo čo i len racionálny základ .
Toto celé je naozaj neuveriteľne . Tak najprv poslali ľudí z Covidom na nákupy . Teraz vymysleli další prevratný mechanizmus ako zabrániť šíreniu vírusu , a viete čo je na tom to najhoršie ? Že oni tomu asi aj sami veria a nemajú tu hanbu v sebe aby o správnosti tejto absurdity presviedčali pomocou médií vyše 5 miliónov občanov Slovenska . Tieto ľudské bytosti neznámeho charakteru , dokonca nazývajú tých ľudí ktorí nezdieľajú s nimi rovnaký názor – dezolátmi, pritom jediný a ozajstný dezolati sú práve dnešné koaličné elity … ved na základe toho čo odsúhlasili je jasne a nedá sa to už ani nijako vyvrátiť ze oni sú slušne povedané stelesnením dezolatov na Slovensku.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144588x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie