Založ si blog

Štát legitimoval zaočkovaných k tomu, aby šírili vírus a ohrozovali tým väčšinu obyvateľstva, zároveň ich oklamal, že oni nemôžu šíriť vírus

Opatrenia ktoré rozdeľujú spoločnosť a zároveň povolujú očkovaným občanom šíriť vírus ( možno ani nevedia že ho majú) je absolútne ohrozovanie neočkovanej časti populácie. Dokonca by sa to dalo nazvať ohrozením verejného zdravia a to z toho dôvodu, že v súčasnosti, je zaočkovaných občanov na území Slovenskej republiky stále menej ako občanov nezaočkovaných. Podstatou tohto problému však je, že štát rozhodol tak, že legitimoval očkované osoby k tomu, aby mohli šíriť ochorenie Covid 19 na území Slovenskej republiky.

Totižto, situácia na Slovenku je taká, že zaočkované osoby nemusia ísť na test pred tým ako sa zúčastnia romadného podujatia, prídu z dovolenky aťď, kedže Delta variant sa prejavuje veľmi miernymi príznakmi ktoré sa podobajú bežnému nachladnutiu zaočkovaní jedinec si nieje vedomí toho, že je pozitívny resp , že sa stal prenášačom vírusu a nakazí ostatných ľudí. Vláda ho legitimovala k tomu, že sa môže bez akéhokoľvek testu zúčastňovať hromadných podujatí a chodiť kamkoľvek, kedykoľvek čím sa stáva jedincom ktorý ohrozuje všetkých ostatným účastníkov akéhokoľvek podujatia na Slovensku ale aj dennodenného styku občanov v rámci každodenného života.

Chcel by som poznamenať, že vidím , čo sa deje na Slovenských svadbách, kde zaočkovaní aj napriek nariadeniu že pri hromadných podujatiach musia mať hostia rúška v interiéroch sa správali tak, že ich sa to netýka lebo sú zaočkovaní, a ostatní sa správali tak, že sa ich to tiež netýka lebo majú urobený čerstvý antigenový test. Nuž dobre teda, aj keď antigénový test nieje až tak presný – vie zachytiť podstatnú časť ľudí z vysokou vírusovou náložou – teda tých vysokoinfekčných. Problémom však je, že zaočkovaní nemá žiaden test a môže sa zúčastniť hromadnej akcie bez akéhokoľvek potvrdenia o tom, či je u neho riziko toho, že by mohol prenášať vírus alebo nie, pričom on sa stáva nebezpečenstvom pre ostatných účastníkov – či už očkovaných alebo neočkovaných.

Môžeme sa pozrieť že toto je pravda, ktorú štát a vládna mafia zamlčuje pretože v nemocniciach, lekári vyžadujú vo väčšine prípadov AG test aj od očkovaných ľudí pretože dobre vedia , že aj samotní očkovaní ľudia môžu byť infekční. Samozrejme infektológ Sabaka a ten nemorút Lengvarský a jeho spoločenstvo klamú verejnosť tým , že vyhlasujú že očkovaní človek nemôže prenášať vírus.

Avšak presne včera vyšli články v New York Times a na NBC News, že podľa najnovšej štúdie z USA, zistili, že zaočkovaní nosia rovnako vysokú vírusovú nálož ako nezaočkovaní a predstavujú ohrozenie, pričom odborníci vrátane CDC a WHO odporučili to, aby očkovaní mali nosiť rúško a tiež chodiť na AG prípade PCR testy pred tým ako sa zúčastnia verejného podujatia, pretože sa zistilo, že môžu šíriť vírus rovnako ako nezaočkovaná časť populácie.

Vedci vychádzajú aj dát ktorá z Provincetownu kde sa rapídne zvýšil počet chorých na Covid 19, píše NBC Boston. Problém však je, že z 900 pozitívnych prípadov je 74% ľudí plne očkovaných proti ochoreniu Covid 19. To sú jasné dôkazy toho, že naša vláda bezhlavo a verejne bez kúska hanby ohrozuje vyše 3milóny nezaočkovaných občanov tým že legitimovala zaočkovaných občanov k tomu aby mohli šíriť ochorenie bez akéhokoľvek testu a tým ohrozovať stále väčšinu nezaočkovaného obyvateľstva. Toto je nonsenz, pričom nezaočkovaní si musíme platiť pred každým hromadným podujatím a tiež v iných veciach verejných testy za ktoré prinalešom v MOMkách pýtajú 15 Eur. Testy, ktoré stoja pod 2 Eur kus , platíme minimálne 15 Eur aby sme dokazovali svoju bezinfekčnosť a mohli sme ísť na podujatie kde nás môžu len tak bez ničoho ohrozovať zaočkované osoby, ktoré nemajú povinnosť ísť na akýkoľvek test.

Včera v správach ma tiež zarazilo, že, majiteľ reštaurácie rozdelil občanov na dve kategórie tým, že dal zaočkovaným 10% zľavu. Pritom sa stažoval, že prežili tažké ekonomické straty atd atd a preto chce podporiť týmto krokom návštevnosť. Potom Heger blabotal niečo o tom, že tým že chce podporiť ekonomiku je za to, aby mali zaočkované osoby výhody atď. Týmto výrokom jasne potvrdil, že nejde o ekonomiku ale iba o tlak k tomu aby dohnal ľudí k očkovaniu. Lebo z tohto logicky vyplýva, že ak je neočkovaných stále väčšina a vláda im zakáže chodiť do reštaurácie alebo obchodov, tak väčšina do tých obchodov a reštaurácii nepríde a tým pádom to bude mať úplne opačný efekt ako tie bláboly o podpore ekonomiky.

Ešte chcem poznamenať v tomto článku že ja niesom žiaden antivaxer. Som občan ktorý sa zatiaľ nedal očkovať z dôvodu toho , že neverím vakcíne proti ochoreniu Covid 19. Neverím tejto vláde a ľudom čo tam sedia a neverím v to, že tejto vláde ide o to aby sa občania Slovenska mali dobre. Tu už je to tak všetko zlé, že občan sa tak zle necítil ani za socializmu ani za Mečiara a ani za Fica, a dokonca ani za Dzurindu keď tam boli ministri ako Kaník a Mikloš – čo ľudom brali a bohatým dávali. Predsa nielen tak sa prezývajú Kaníka sociálnym teroristom. V neposlednej rade , treba spomenúť aj fakt, že najbezpečnejšia vakcína, čo potvrdilo niekoľko štátov pri ktorej bývajú len mierne vedlajšie účinky bola kriminalizovaná, dehonestovaná a nakoniec ju predali naspäť Rusom. Viacero štátov však potvrdilo že z hladiska bezpečnosti má Sputnik V najbezpečnejší profil spojený z vysokou mierou ochrany. Nuž radšej nám Remišová a spol priniesli jednodávkový Jansen od Johnso Johnson ktorý má potvrdenú zníženú efektivitu pri mutáciach ako je Delta a tiež s ktorým sú spojené závažné vedlajšie účinky ako dočasné ochrnutie atď, ktoré môžu byť až fatálne, ale to je už na iný článok.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145303x
Priemerná čítanosť článkov: 3229x

Autor blogu

Kategórie