Založ si blog

A čo ak zaočkovaní sú hrozba

Po tom čo vláda zaviedla opatrenia, zdá sa, že zaočkovaní ľudia budú hrozbou pre všetkých čo sa rozhodli sa neočkovať. Ako príklad môžeme uviesť posledné správy z Holandska. Samozrejme všetci ľudia, ktorí nosia v hlave ešte kus mozgu vedeli už na začiatku, že táto neschopná sebranka , ktorá likviduje občanov Slovenska nič dobré nevymyslí , nuž dnes sa to stalo skutočnosťou.

Paradox na tejto celej situácii je, že ako je možné, že človek , ktorí riadi štát za nadštandardný plat a iné výhody môže dokázať byť taký neschopný šlendrián a doslova skupinovo ( na opatreniach sa zhodli viacerí) môžu schváliť niečo také, čo schválili v Slovenskej republike. Ja už neviem či žijeme niekde medzi mentálne retardovanými ľudmi alebo či je možné aby pochábeli a magori mohli riadiť niečo tak krehké ako je štát ale jednoducho na toto, čo sa tu deje , to sa nedá ani pomenovať. Už len fakt že počas druhej vlny povolili pozitívne testovaným osobám chodiť na nákup je nonsenz ale to sa u takýchto ľudí dá čakať. Len ma prekvapuje , že za takéto niečo môže brať napríklad Mikas plat, ktorý je vyšší ako má prezidentka. O odmenách za tieto s prepáčením lajná ktoré nám tu predkladajú , ktoré dostane sa môže nám radovým občanom iba snívať. No a tieto prepotené mastné nemysliace bytosti , tým nemyslím iba Mikasa – (ten má už toľko titulov, že on už ani nevie čomu sa má vlastne venovať,, viete nedá sa byť dobrý kuchár a dobrý elektrikár zároveň. Jediná vedná disciplína obsahuje toľko informácií, keď ju človek študuje naplno, že je diskutabilné , či vôbec môže byť odborníkom v jednej oblasti. Takže on je aj filozof, aj doktor prírodných vied, zdravotnícky manážer, medicínsky doktor, no vlastne doktor na všetko a vlastne na nič,,ako ten Truhlík len ten si na to nemusel robiť toľko vysokých škôl) ale aj ostatných vzdelancov ktorí sú súčasťou tejto vládnucej elity, vrátane plagiatórov.

No ale o čo tu teda ide. V Holandsku podľa portálu DutchNews z dňa 14.júla 2021, sa na festivale v Utrechte infikovalo Covidom 1000ľudí. Títo ľudia , návštevníci festivalu, museli mať buď urobený test ktorý preukazoval že sú neinfekční, alebo museli dokladovať to, že prekonali chorobu Covid19 v minulosti alebo museli dokladovať , že sú zaočkovaní. Z tohto celého logicky vyplýva, že ak teda ľudia ktorí šli na čerstvý test a preukázali sa tým, že niesu infekční, roznášať infekciu museli buď zaočkovaní , ktorí stále môžu byť prenášačmi alebo ľudia ktorí prekonali Covid ( oni síce majú protilátky, ale neexistuje žiaden vedecký dôkaz o tom, že sa Covidom nemôžu nakaziť aj druhýkrát). To prakticky znamená, že vďaka tým, čo mohli ísť na festival bez testu, skončilo po festivale v Utrechte 1000 ľudí z Covidom, a další pribúdajú.

článok z dnes o spomínanom festivale

Ako další príklad tohto šlendriánstva, môžeme uviesť článok z 6.júla 2021, ktorý vyšiel na portáli businessinsider.com, z názvom : 800 ľudí prehlasovalo, že sú Covid-free alebo očkovaní, na Holandskej tanečnej zábave , po zábave bolo 180 pozitívnych na Covid.

To je už druhý príklad z Holandska , že z najväčšou pravdepodobnosťou Covid šírili zaočkovaní ľudia alebo ľudia čo sa nemuseli testovať, nemuseli dokladovať svoju bezinfekčnosť. No a toto isté sa deje dnes na Slovensku. Pred dvoma týždňami som bol na svadbe. Okrem mňa, a čašníčok v reštaurácií, kde sa svadba konala nemal rúško nikto. Samozrejme som bol za čudáka. A prečo ostatní rúško nemali?? No vraj preto lebo sú očkovaní. Pred svadbou som musel ísť na AG test. Očkovaní však nemuseli ísť na žiaden test, pritom môžu prenášať Covid, o čom sú teda dnešné opatrenia?? To isté platí, pre dovolenkárov. Z dovolenky resp spoza hraníc môžu prísť očkovaní bez akéhokoľvek testu, čo znamená že môžu následne roznášať vysokoinfekčnú Delta mutáciu. Čo je teda toto za opatrenie, a kto je vlastne v konečnom dôsledku ohrozená skupina obyvateľov?? No samozrejme že ľudia, čo sa nedali zaočkovať, a ktorí ešte k tomu všetkému sú na každom kroku diskriminovaný a znevýhodnovaný touto bandou neschopných papalášov.

Teda ak sa na Slovensku rozlezie Delta a budú tu umierať ľudia, bude sa treba poďakovať v prvom rade vláde a hovädám čo toto akože opatrenie zaviedli,a následne zaočkovaním jedincom ktorý si myslia že po očkovaní získali nesmrteľnosť a prestali pre nich platiť všetky pravidlá.

Iba ma tak napadlo, keď zabili zločinci novinára Kuciaka aj so snúbenicou , celé Slovensko sa postavilo na nohy a bliakali na námestí. Dnes, rozhodnutia papalášov zabíjajú a zabili tisíce občanov Slovenskej republiky a každý sa tu tvári , že sa nič nedeje. Zomierajú nám otcovia, mamy, partneri,,, a ľudia sú ticho, veď vlastne sa asi nič nedeje. Aká je potom hodnota človeka a ľudského života v tejto krajine?

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144600x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie