Založ si blog

Povinné očkovanie – áno pán Lengvarský, a odkiaľ ste to spadol na hlavu??

Minister Lengvarský si podľa posledných informácií dal urobiť právnu analýzu, ktorá by mala zhodnotiť, či je možné aby bolo očkovanie pre určitú časť populácie resp pre určité skupiny ľudí povinné. Minister Lengvarský teda spoločne z bandou daľších členov tejto vydieračskej vlády chystá zrejme daľšiu chuťovku pre obyvateľov Slovenskej republiky.

Občan slovenska teda v konečnom dôsledku nebuďe môcť sám rozhodovať o tom ako naloží so svojim životom , teda či sa dá alebo nedá zaočkovať proti ochoreniu Covid 19. Toto je podľa môjho názoru zásah do elementárnych ľudských práv a práv o živote, kedy svojprávny človek bude štátom donútený podstúpiť očkovanie experimentálnymi vakcínami.

Mediálna propaganda , celebrity, lekári a tiež TV spoty garantujú kvalitu a neškodnosť vakcín. Odborná verejnosť sa oháňa tým že vakcíny sú schválené EMA – teda európskou liekovou agentúrou. Toto však nieje žiadna garancia toho že ten ktorý človek nebuďe mať po očkovaní žiadne následky. Európska lieková agentúra schválila tieto vakcíny na základe dokumentácie ktorá im bola poskytnutá a uviedla že : pozitíva prevažujú nad rizikami. Avšak riziká ktoré ešte môžu vzniknúť nepoznáme , teda nevieme aké následky resp ochorenia sa môžu objaviť u očkovaného človeka po niekoľkých rokoch. Rovnako tak to bolo aj z vakcínou proti H1N1 v roku 2009 , ktorá bola schválená Európskou komisiou v septembri v roku 2009, po tom čo túto vakcínu doporučila Európska lieková agentúra (EMA) , táto vakcína sa volala Pandemrix a vyrobila ju spoločnosť GSK. Neskôr bola táto vakcína zakázaná. Podľa štatistík , spôsobovala vakcína Pandemrix – narkolepsiu u jedného z 18 400 zaočkovaných. V Británii stála liečba jedného pacienta z narkolepsiou 12 000 libier ročne. V roku 2015 platilo britské ministerstvo zdravotníctva 80tim pacientom – sodium oxybate ( liečbu narkolepsie) a toto boli iba ľudia ktorý sa odhodlali súdiť so štátom. Koľko bolo takých čo sa nesúdili? Sodium Oxybate čiže liečba narkolepsie vo Veľkej Británii nebolo hradené sytémom zdravotného poistenia NHS. To znamená , že liečbu platili iba tým ľudom, ktorý žalovali štát, že na základe vakcíny, ktorú doporučila aj EMA dostali narkolepsiu,ostatným zostali akurát tak oči pre plač.

Keď sa zamyslíme nad tým že v Británii je a funguje úplne iná vymožiteľnosť práva ako na Slovensku tak keby rovnaký scénar nastal u nás tak by tu chodili bezbranný ľudia a nemali by sa na koho obrátiť , pretože systém by ich poslal kade ľahšie. Pointa však je že vakcína ktorú v roku 2009 schválila Európska komisia na boj proti H1N1 na základe doporučenia EMA – Európskej liekovej agentúry bola po niekoľkých rokoch zakázaná pretože spôsobovala u ľudí narkolepsiu. To znamená , že na tomto jednoduchom príklade z minulosti si môžme utvoriť názor že , to že je nejaká vakcína schválená EMA – európskou liekovou agentúrou ešte negarantuje bezpečnosť a dokonca ani to že sa u človeka nemôžu objaviť nejaké vedlajšie účinky. U experimentálnych vakcín je to vylúčené, a ja sa iba čudujem že Slovenské televizie kludne odvysielajú SPOT o tom , že máme najbezpečnejšie vakcíny a podobne.

Uvediem ešte jeden príklad v krátkosti a to je EU schválené -ečko do potravín E171 – oxid titaničitý. Toto éčko bolo schválené v Európskej únii ako bezpečné. V roku 2014 sa minulo celosvetovo 9 miliónov ton tohto bezpečného éčka. Rok 2017: Látka E171 sa v súčasnosti nachádza medzi povolenými emulgátormi. Používa sa ako biely pigment žuvačiek, bonbónov, cukríkov, želé, džemov či do zubnej pasty. V Európskej únii je táto látka, s výnimkou detských výživ, povolená.

V roku 2021 EU túto látku zakázala pretože je údajne nebezpečná a je karcinogénna. Do tohto času, aj keď v USA dávno predtým vychádzali štúdie o škodlivosti E171, do roku 2021 by Vám každý resp väčšina slovenských odborníkov a výrobcov potravín povedala že: predsa je to schválene tak to znamená že je to bezpečné, tak sme sa tým teda krmili , natierali v krémoch a umývali sme si tým zuby, kým nám zrazu nepovedali že zrazu je to nebezpečné a zakázali to,,chápete??

Neexistuje však žiadna autorita, ktorá by mala právo rozhodnúť o tom či sa musí dať človek vykonavajúci svoje povolanie alebo je napríklad obyvateľ prípadne zamestnanec zdravotníckeho zariadenia alebo DSS očkovať alebo nie. Pretože rozhodovať o tom či musíme podstúpiť očkovanie nieje možné nieje to principiálne možné, nieje to eticky možné a nieje to nijako možné, rozhodovať o tom ako jednotlivec naloží so svojim životom. Tobôž to nieje možné pri experimentálnych vakcínach. Ale na Slovensku to je možné, pretože tento štát po výmene vlády začal niesť znaky totalitného štátu – diktatúry. Ako prvé uvediem celoplošné testovanie – ktoré bolo vraj dobrovoľné pritom štát cez zamestnávateľov nútil občanov pod vyhrážkami výpovedí a stratý príijmov prípadne straty samotných sociálnych benefitov, že sa musia zúčastniť celoplošného testovania z nariadenia zamestnávateľa a dokonca aj bez ohľadu toho že toto museli podstupovať aj ľudia, ktorých pracovisko ešte pred samotnou epidémiou bolo pracovisko vo forme home-office. Toto je vyslovene elementárne porušenie ľudských práv , už iba preto lebo samotné AG testy nič negarantovali. Ale kým Slováci sa museli chodiť testovať proti svojej vôli cudzinci si sem chodili ako sa im zachceli pretože kompetentný zabudli urobiť relevantné opatrenia na hraniciach. Zatiaľ čo Slovákov štát terorizoval Kovid sa tu rozliezal pretože štát nebol schopný urobiť adekvátne opatrenia a nakoniec na to doplatili samotní občania – pretože nám zomierali rodinný príslušníci na Kovid lebo štát nebol schopný občanov chrániť.

A teraz k samotnému očkovaniu. Papaláštvo chce aby bolo očkovanie povinné pretože už teraz vedia , že k nám príde 3tia vlna na jeseň ktorej dominantou buďe Indický variant. Toto je argument týchto bezbrehých ľudí prečo by malo byť očkovanie povinné. Ale súčasne s týmto je Chorvátsko zelené. V Chorvátsku 2.júna 2021 identifikovali indickú mutáciu ochorenia Covid 19. Ale Chorvátsko je zelené, teda je vysoko pravdepodobné že indickú mutáciu dovlečú turisti z Chorvátska prípadne aj z iných krajín a toto je akože dôvod prečo by sa mali dať Slováci ktorý ani nikam necestujú dať povinne zaočkovať?? A čo keby tak ľudia ostali doma, a dali svoje peniaze radšej na rozvoj domáceho turistického a cestovného ruchu, keď tu teda nechceme indický variant? A čo keby vláda začala robiť nejaké opatrenia, keď nám klope na dvere indický variant? Toto sa nedeje, tu sa idú iba ľudia znova tlačiť do očkovania , rovnako ako to bolo z celoplošným teestovaním. A poviem Vám prečo – lebo vláda má nakúpené vakcíny, a nemá ich komu pichať, takže im skysnú v skladoch. Aby to neboli nakoniec vyhodené peniaze rovnako ako s celoplošným testovaním , budú sa snažiť aj napriek tomu že niektorí ľudia na to doplatia vlastným životom – tlačiť ľudí do toho aby sa šli dať očkovať, ak nepomôže reklama, celebrity, a podobne štát bude tlačiť na zamestnávateľov aby svojich zamestnancov nahnal na očkovanie alebo nakoniec možno príde aj to že zákonom prikážu určitým skupinám ľudí dať sa povinne očkovať. Teda štát rozhodne o živote svojho občana bez toho aby sa mohol občan k tejto veci slobobne vyjadriť a slobodne sa rozhodnúť. Zdá sa to celé ako SCI-FI ale celé je to smutná realita.

Podľa článku z DailyPost.co.uk z 15.júna 2021, skoro jedna tretina ľudí ktorí podlahli indickej mutácii koronavírusu boli plne zaočkovaní.

https://www.dailypost.co.uk/news/north-wales-news/nearly-one-third-covid-patients-20817848

Pred dvoma dňami vyšiel v zahraničných médiách článok o tom, že dvaja pacienti v Calgary (Kanada) podľahli indickej mutácii koronavírusu – jeden bol plne zaočkovaný a druhý nebol zaočkovaný vôbec.

https://www.theglobeandmail.com/canada/article-two-patients-at-calgary-hospital-die-from-covid-19-delta-variant/

A čo to očkovanie vlastne prinesie? No možno to že ľudia opäť začnú byť menej zodpovedný – pretože si môžme všimnúť, že na Slovensku sa zaočkovaný človek správa tak že jeho sa to už netýka – svet je gombička. Zaočkovaný človek môže stále prenášať vírus a dokonca mu môže aj podľahnúť, vidíme to z príkladov vo Veľkej Británii kde vyše tretina ktorí zomreli na indickú mutáciu boli plne zaočkovaní. Zdravotník, pracovník v DSS sa hádam má právo sám rozhodnuť na základe vlastného vedomia a svedomia či sa dá alebo nedá zaočkovať. Ak dostane Covid19 stále nemá 100% istotu ako to vlastne dopadne, avšak to že je zaočkovaní neznamená že nemôže vírus prenášať – takže v konečnom dôsledku nechráni nikoho – ani seba – 1-a to preto lebo stále môže nakaziť iných ľudí pretože aj keď buďe zaočkovaný to ešte neznamená že vírus nemôže dostať, 2 – a keď bude zaočkovaný a vírus dostane stále to neznamená že na neho neumrie pretože vakcíny niesu účinné na 100%.

O tom aké varianty ešte prídu a či na ne budú fungovať súčasné vakcíny nevieme nič,,možno v auguste príde variant XY a zistíme že vakcíny neúčinkujú ,a ešte nastáva aj dalšia otázka – či samotné očkovanie nebude mať vplyv na to že nakoniec ten vírus tak zmutuje že všetci pokapeme lebo už nebude lieku. Účinnosť vakcín sa novými mutáciami znižuje – viď indická , dalšia mutácia – účinnosť vakcín možno znova nižšia atd atd.

A nakoniec chcem ešte dodať nevieme čo sa bude so zaočkovanými ľudmi diať o dva – tri roky. Moderné veteriny nedoporučujú očkovať zvieratá z onkologickým ochorením – prečo?? Zhorší sa vakcináciou onkologické ochorenie?? No asi evidentne áno. Očkovanie besnoty u zvierat je spájané z hemangiosarkómom ( agresívny druh rakovinz) a u ľudí je to ako?? U človeka niesu žiadne riziká spojené z vakcínami aj keď sme tiež jednoducho biologický druh?? Alebo nám to len z nejakého dôvodu nepovedia, veď toľko nás je na tomto svete , že nieje potreba. Sir David Attenborough povedal že, ľudstvo je už teraz premnožené, planéta nevládze – to znamená , že čím viac ľudí zomrie , tým viac si planéta vydýchne. Toto môže byť síce pravda, ale nikto, tobôž nie tento štát nemá právo určovať ľudom či sa majú dať alebo nemajú dať zaočkovať experimentálnymi vakcínami. Kto si nakoniec zoberie na triko tie zničené ľudské životy, ak niekoho k tomu donútia? Modra strecha tam ale aj na iných forách je už dosť príspevkov o tom ako zdravý ľudia čo nevedeli čo je to lekár po očkovaní majú zdravotné problémy,,a lekár povie to nieje z očkovania ( no samozrejme,,nedá sa to dokázať tak to nieje z očkovania) ale tých náhod kedy po očkovaní alebo niekoľko týždnov po očkovaní zrazu začnú ľudia čo nevedeli čo to je lekár lebo k nemu nechodili , mať zdravotné problémy, tak to ako na to ani netreba dôkaz aby to človek videl.

Jeden príklad – naša susedka staršia pani – čiperná , rozprávali sme sa vonku na dvore nič jej nebolo,,pár dní po druhej dávke očkovania ju našli doma odpadnutú – odvtedy chodí o palici, a von už ani nevychádza , vyzerala ked som ju videl naposledy strašne – ako na poslednom – z čipernej dochodkyňe – troska…samozrejme že to bola asi tiež náhoda a nebolo to z očkovania…ked pijete veľa alkoholu alebo fajčíte veľa cigariet a odíde Vám pečeň alebo dostanete rakovinu plúc tak to je z fajčenia alebo z alkoholu. Keď náhodou z vakcíny odpadnete alebo sa z Vás stane troska tak bože chráň že by to bolo z vakcíny veď máme najbezpečnejšie – doporučila ich EMA, štát ich musí minúť ved sú v tom milióny eur. Uviesť treba ešte jednu dôležitú vec, to akú máme vládu toho vizitkou je aj táto vakcinačná fraška. Nikto im neverí, prečo teda mjú ľudia veriť vakcinám, ktoré im doporučujú tí , čo s nimi nemajú dobre úmysly. Keby tam bola vláda schopných ľudí a nie toto tak verte mi, tá zaočkovanosť na Slovensku by bola výrazne odlišná. Nehovoriac o tom , že som yvedavý koľko ľudí znova príde o prácu keď ich sa im cez zamestnávateľov nepodarí ich natlačiť do očkovania a vyhodia ich z práce alebo im nepredĺžia zmluvu.

V tomto článku chcem uviesť ešte fakt, že niesom odporcom očkovania ani žiaden Antivaxer ani nič podobné, myslím si však že ludia by mali mať možnosť poznať každú stránku a tiež sa slobodne rozhodnúť. Táto vaša kampaň, nedôvera vo vládu a tiež to že ste neschopné individuá iba svedčí o tom že ľudia sa od Vás pravdu nikdy nedozvedia,,ste len banda klamárov a posluhovačov, ktorým nejde o blaho Slovákov – a čo nás ešte čaká však pán Heger – stratifikácia nemocníc a platené zdravotníctvo – tak tak dobre buďe Slováci ,,, v hrobe nám dobre bude.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144572x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie