Založ si blog

Tretia vlna bude na Slovensku Sodoma-Gomora vďaka zrúdam čo riadia tento štát

Vládnuca elita a mentálna úroveň súčasných politikov, ľudí ktorí dostali za peniaze daňových poplatníkov riadiť tento štát sa opäť ukázala. Ich profesionalita neexistuje, oni sú totižto len pajáčikovia oblečený v drahých oblekoch bez mozgu. Ich mozog asi prestal fungovať, pretože nikto by podľa mňa nebol schopný vymyslieť takéto primitívne akože opatrenia, na ktoré budu znova doplácať iba občania Slovenskej republiky.

Prehistorický človek , možno ani ten neznámy druh človeka ktorého lebku pred pár dňami našli niekde v Číne alebo Japonsku by podľa môjho názoru nebol schopný – ak by teda vedel rozmýšlať vymyslieť niečo také , čo vymysleli slovenský experti na koronavírus . Nemyslím si ani to, že takéto niečo by mohla vymyslieť čo i len opica.

V prvom rade, chcem poznamenať, že na linku Covid 19 sa nedá dovolať, takže môžeme skúšať, niekto to tam evidentne riadne posral,, nehovoriac o tom, že keď toto centrum zriadili a ja som im ako občan zavolal a nebol som spokojný z ich drístami tak ma milá pani z tejto infolinky zložila a samozrejme mi zablokovali číslo, takže som sa tám niekoľko mesiacov ani nevedel dovolať. Ak by som teda potreboval akúkoľvek informáciu alebo pomoc v súvislosti z Covidom, nemal som sa kďe informovať nakoľko infolinka ma zablokovala, podotýkam po jednom jedinom telefonáte. Toto je presne štýl pána Matoviča ktorí ma po tom ako som na jeho FB status napísal svoj názor na neho a jeho formu vládnutia – podotýkam všetko bez vulgarizmov ma taktiež zablokoval a teda ako občan som nemohol vyjadriť svoj názor na jeho vládnutie. Toto isté sa deje v tomto štáte aj v iných súvislostiach, človek , občan Slovenskej republiky sa stáva bezprávnou bytosťou, pretože ak si nemyslí to čo si myslí vláda stáva sa nepriateľom. Takto to funguje v totalitných režimoch, preto aj na základe tohto si myslím, že dnes už Slovensko nemožno nazvať demokratickou krajinou, v ktorej by mali platiť ústavné práva a slobody garantované štátom.

Mediálna propaganda o očkovaní , kedže vláda potrebuje minúť vakcíny a nemá kde a komu, zámerne , spoločne z médiami a celebritami robí očkovacie kampane, pritom celá očkovacia fraška nieje iba preto že ľudia neveria vakcínam ale aj preto že neveria tejto vláde. Ako sa môže ísť niekto dobrovoľne zaočkovať experimentálnou vakcínou ak ju propaguje skupina ľudí, ktorá likviduje občanov Slovenskej republiky.

Politici hovoria o tom, že očkovaním ideme dosiahnuť kolektívnu imunitu pritom v zahraničných médiách a v odborných článkoch v zahraničí sa špičkový vedci zhodujú na tom, že kolektívna imunita v súvislosti z ochorením Covid 19 zrejme nebude možná. Na Slovensku propaganda očkovania hovorí niečo uplné iné. Z posledného vystúpenia v TV som počul prezidentku Čaputovú ako hovorila o tom že sa ľudia majú dať zaočkovať aby sme dosiahli kolektívnu imunitu. Je potom veľmi smutné , že sa informácie z podobných zdrojov ktoré sa publikujú v anglickom jazyku a vychádzajú v najlepších a najprestížnejších magazínoch z medicínskeho prostredia napr The Lancet, Nature atď nedostávajú vysokopostaveným politikov a pritom obyčajný človek sa k nim dostať vie. Nemyslím si že je správne aby prezidentka vo svojich vystúpeniach šírila informácie, resp ubezpečovala ľudí o niečom čo nieje v žiadnom prípade isté a je viac pravdepodobné že skôr neisté ako isté.

Vymysleli si očkovaciu lotériu a extra peniaze ľudom, lebo si asi myslia , že keď niekomu dajú 60 euro tak každý Slovák je hamižné prasa čo prahne iba po grošoch a bude utekať kvôli peniazom na očkovanie , resp prehovárať rodinných príslušníkov alebo kamarátov a známych iba preto aby na nich zarobil. Veď to je obludnosť hodná toho , čo dnes sedí v parlamente a riadi tento štát.

Okrem toho, že vedci začínajú pochybovať o tom, že dosiahneme kolektívnu imunitu, príchodom nových mutácii sa oslabuje účinnosť vakcín. Štát znova, ak nedosiahne svoje začne cez zamestnávateľov v najbližšom čase tlačiť na ľudí aby sa dali zaočkovať a ked tak neurobia pravdepodobne prídu o prácu. Vďaka štátu teda ľudia prídu o svoje živobytie pretože sa sami rozhodnú či sa podvolia nátlaku týchto arogantných gangtrov alebo si budú stáť za svojim rozhodnutím a nenechajú sa vydierať. Je strašné , že prichádza doba , kedy štát chce rozhodovať o tom , či sa má človek zaočkovať experimentálnymi vakcínami tobôž ak celý svet stále nevie či celá táto vakcinačná eufória bude k niečomu prospešná alebo sa tým akurát ešte viac pozabíjame. Pretože nikto nevie , či vírus nemôže aj vďaka vakcínam zmutovať tak, že už žiadna vakcína nepomôže, k tejto otázke nikdy neprišlo a nemyslím si, že takýto scenár nieje možný. Tiež sa hovorí s v odborných kruhoch však aj o tom , že je možné, že imunita organizmu po prekonaní ochorenia Covid19 je na celý život.

článok o tom, že kolektívna imunita bude pravdepodobne nemožná
Článok o protilátkach po prekonaní ochorenia Covid19

Očkovaní ľudia , to je verejne známe a píše sa to všade vo svete môžu prenášať Covid, a môžu na neho aj zomrieť. Ak vakcína chráni na 80% v prípade mutácie Delta plus, pri dalšej mutácii možno niekedy v septembri bude vakcína účinná možno na 50%. To znamená že ani zaočkovaný človek nemá istotu že ak sa nakazí Kovidom tak to na sto percent rozdýcha. Dalšia vec je tá, že na základe súčasných opatrení , zaočkovaní ľudia nemusia ísť do karantény, pričom je už potvrdené to, že môžu sa nakaziť a prenášať ochorenie Covid 19. Ak horda Slovákov prichádzajúcich z dovoleniek budú na základe týchto klamstiev nezodpovední – som zaočkovaný , svet je gombička , tak sa stane to, že tu bude čoskoro apokalypsa. Nielen preto, že zaočkovaní budú šíriť vírus na ktorí zomrú aj samotní zaočkovaní ale aj nezaočkovaní občania doplatia na ich nezodpovedné správanie. Nehovoriac o tom , že ak má zaočkovaní človek doma nejakého rodinného príslušníka ktorý sa nemohol dať zaočkovať napríklad so zdravotných dôvodov a tento zaočkovaní človek sa bude správať tak ako to propaguje táto diletantská vláda- tak sám tento človek pošle svojho rodinného príslušníka na smrť.

V tomto štáte, kým sa nezmenia ľudia, nič dobré už nebude, to Vám garantujem. Zas a znova na toto diletantstvo doplatia nevinní ľudia. Doplatíme na to, že nás vedú ogrgeli a schvalujú pravidlá bez akejkoľvek logiky. Oni nevedia čo robia. Faktom je, že ako ich teda nazvať? Ľudí, ktorí riadia štát, ľudí, ktorí by mali byť najlepší z najlepších, takým ľudom by mala patriť výsada riadiť štát, pre ľudí a nie proti nim. Komár vie čo robí, v tom čo robí má jasno – a banda tých darmožráčov ktorých živíme z našich daní nám ako občanom iba hádže polená pod nohy a znepríjemňuje nám život. Systematicky nás pripravujú o peniaze a o živobytie.

Zrušili MOMKY pritom nikto nevie ktoré su otvorené, ktoré nie a za AG test na ktorý sme museli chodiť nedobrovoľne musíme chodiť znova pretože oni vydali také opatrenia a budeme si musieť za to ešte aj zaplatiť. AG test, ktorý stál 1,50 Eur za kus a za ktoré sa nabalili kamaráti papalášov si teraz slovenský občan zničený týmto systémom bude musieť zaplatiť 15 Eur – iba preto, že bude chcieť ísť napríklad do práce ( dajme tomu dodávateľia svadieb atď) , pritom zaočkovaní ľudia nemusia mať urobený žiaden test, čo znamená že u nich sa môže vírus kľudne šíriť. Nehovoriac o tom, že občania budú nútený si platiť nepresné antigenové testy, to znamená že vlastne ani nebudú vedieť či majú alebo nemajú Covid keď bude napr bezpríznakový, bravo Slovakia.Takže zas a znova na tieto ich špinavosti doplatia nevinní ľudia tým najcennejším čo majú – vlastným životom.

Ďakujeme Vám že sme sa mohli dožiť niečoho tak obludného, čo by nás ani v sne nenapadlo.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145505x
Priemerná čítanosť článkov: 3233x

Autor blogu

Kategórie