Založ si blog

AstraZeneca – nieje z Ruska tak je super

Oni vlastne možno mohli nakontrahovat aj tie lepšie vakcíny ale tie by boli drahšie. Čo na tom, že papalášstvo zarába 5K + EUR mesačne, a čo na tom že celebrity zneužili bez absolútnej sankcie očkovací systém , keby to urobil obyčajný človek – že by si vybavil po známosti , tak by dostal takú pokutu že by ju tri roky splácal a jeho deti by možno nemali čo žrat – tomu sa povie právny štát. Občanom druhej kategórie – celebrity dostali lepšie vakcíny pichajú AstraZenecu, najlacnejšiu – ktohovie či nieje ešte lacnejšia ako čínska Sinopharm. Ale poďme k veci , tie vakcíny ktoré spôsobovali narcolepsiu Pandemrix od spoločnosti GSK – anglickej podľa výrobcu nieje nijako dokázané ani vedecky podložené že to tak bolo. Samozrejme GSK sa bránila a vyhlasovala predsa niesu dôkazy o tom, že je to spôsobené vakcínou . Ani fakt že všetci co v tom čase ochoreli boli očkovaní ich vakcínou . To nebol dobrý dôkaz na to aby samotná spoločnosť priznala chybu . Vakcínu stiahli , štáty odškodnili občanov a život ide ďalej , teraz vraj spoločnosť GSK vyvíja vakcínu proti ochoreniu Covid 19. 1.februára 2021 síce vydali informáciu ze nebudú pokračovať ďalej vo vývoji vakcíny, no 22.februára 2021 oznámila spoločnosť Sanofi – GSK ze začínajú znova druhú fázu testovania ich vakcíny proti ochoreniu Covid 19. Prvá skončila preto lebo nemala dobrú imunitnu odpoveď u starších ľudí , teda aspoň tak uvádzajú, uvidíme ako to dopadne a či nás čaká ďalšie riziko narkolepsie . Samozrejme Slovensko to nakúpi iba vtedy ak to bude lacné ale lacnejšie ako AstraZeneca to zrejme nebuďe.

No a teraz to čo chcem spomenúť je, že problémy z vakcínou AstraZeneca hlási už niekoľko krajín, toto je vakcína s ktorou sú od začiatku jej výroby iba problémy . Niekedy v septembri v roku 2020 spoločnosť AstraZeneca pozastavila fázu 3 testovania vakcíny z dôvodu toho ze sa u osôb ktorým bola podaná vyskytli v súvislosti z podaním vakcíny závažné komplikácie vyžadujúce hospitalizaciu , vrátane život ohrozujúcich stavov a smrti .

Neskôr som si teda pozrel že aké to vakcíny nakontrahovala SR no a podľa očakávania najviac ich bolo od spoločnosti AstraZeneca. Nuž dobre teda veď predsa túto vakcínu schválila Európska lieková agentúra – podľa Remišovej a dalších príslušníkov slovenskej politickej elity je predsa schválenie vakcíny Európskou liekovou agentúrou zárukou bezpečnosti – politici takýmito stupiditami blokovali prístup iných vakcín napr Sputnika V k ľuďom , im nevadilo že zomrie 100 ľudí denne , im vadilo , že by sa mohlo začať očkovať aj vakcínou z Ruska. Tak potom nie Krajči ale Remišová a spol má na svedomí ľudské životy . Poďme však ďalej . Ked začali očkovať učiteľov v bratislavskom Ružinove nemohli otvoriť školu lebo učitelia po vakcíne ležali doma z horúčkami . Následne bolo ticho , problémy hlásili iba iné krajiny vrátane krajín Eu. Až napokon média publikovali informáciu , že po vakcíne AstraZeneca zomrela mladá 38 ročná učiteľka . Odborníci sa vyjadrili že jej úmrtie však nemá súvis z vakcinaciou. Následne v inom plátku som sa dočítal ze táto mladá pani dostala porážku pretože mala vrodenú chorobu , ktorá u nej zvyšovala riziko krvnej zrazeniny . Avšak pekne že to zvalili na inú príčinu , predsa nieje žiadna evidencia , niesu žiadne priame dôkazy . Ani to že reakciu na očkovanie mala údajne aj jej kolegyňa , ani to , že táto mladá učiteľka , ktorá mala vrodenú chorobu nedostala krvnú zrazeninu skôr ale práve dva týždne po očkovani a evidencia nieje ani to že aj iné krajiny hlásia rovnaké problémy – ľudia zaočkovaní vakcínou AstraZeneca majú krvné zrazeniny alebo vážne krvácanie . Tieto problémy hlásilo už niekoľko štátov . Prikladám aktuálny obrázok článku napríklad z Nórska ktorý bol publikovaný dnes :

Takže dostali sme sa do situácie kedy ani samotná Európska lieková agentúra nieje žiadnou garanciou bezpečnosti vakcín , pretože ak by bola tak nehlásilo toľko krajín problémy s vakcínou AstraZeneca , ktorá je mimochodom schválená Eu liekovou agentúrou . Okrem toho , niektoré nežiadúce účinky vakcín sa dozvieme až o niekoľko rokov , rovnako to bolo aj so schválenou vakcínou od GSK proti vtáčej chrípke Pandemrix. Dovtedy nám budú všetci tvrdiť že je to super , a že prínos je vyšší ako riziká. Lenže ani samotný výrobca ani Európska lieková agentúra nevie aké riziká resp následky nás ešte čakajú po niekoľkých rokoch ako to bolo v súvislosti z vakcínou Pandemrix . A spoločnosť AstraZeneca používa rovnaké argumenty nieje vedecký dôkaz tak to neexistuje , radšej to zvalime na niečo iné , ved v tom sú predsa peniaze a pár ľudí nebude bohatnúť , čo na tom že to hlási nezávisle od seba niekoľko krajín. To je ako nahrávka gorila – všetci to počuli , všetci vedia že to je ale súd vydá rozhodnutie že nakoniec pán Haščak môže verejne povedať do médií nech to všetci počujú : že ono to vlastne nieje .

Poslednú vec, ktorú by som chcel spomenúť je , že podľa niektorých médií alebo politikov je dost možné , že ak sa dáte zaočkovať vakcínou Sputnik V nebudete môcť cestovať . No to by som teda chcel vidieť , ked všetci vieme že Rusov bolo vždy plno nielen v Európskych dovolenkových destináciách pretože tam nechávali peniaze . Žiaden stať by si nenechal zruinovať príjmy za cestovný ruch iba preto lebo by zakázal Rusom očkovanych Sputnikom cestovať , to je úplný nezmysel a iba obyčajná forma dezinformácií a nátlaku so strany niektorých médií a politikov aby ľudí presvedčili o tom, že prečo sa nezaočkovat ruskou vakcínou . Preto ja osobne si myslím , jordánsky minister zdravotníctva podal demisiu pretože niekoľko pacientov zomrelo na Covid z dôvodu poruchy dodávky kyslíka pre pacientov , ked sa to dá v Jordánsku určite sa to dá aj na Slovensku – ľudia co blokovali vakcíny a napriek tomu tu umiera 100ludi denne by mali odstúpiť tiež , alebo sa mýlim ?

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145563x
Priemerná čítanosť článkov: 3235x

Autor blogu

Kategórie