Založ si blog

Bzdochy sediace pri Bratislavskom hrade

Je naozaj tragikomické ako sa Slovensko pasuje z Covidom. Začali sme dobre, boli sme premianti. Ako príklad nám môže ísť aj naša hokejová reprezentácia ktorá dokáže prehrať aj vyhraty zápas – dôvod ? Prestanú hrať lebo si myslia že už vyhrali.

Toto isté dokázala naša novozvolená vláda. Pri všetkej úcte boli zrejme tak premotivovaní a zaslepení prvotným úspechom, že po vzore našej hokejovej repre to nakoniec dosrali.

Lenže v prípade Covidu sa nejedná už o sklamanie z radosti ktorú znášajú fanúšikovia ale o ľudské životy . Momentálna vláda má asi iné dôležitejšie veci na práci ako chrániť to najdôležitejšie a tým je ľudský život – život svojich občanov . V lete, na jeseň a už aj v zime sa odborníci sťažovali ze ich súčasná vláda ignoruje . Minister Nad najväčší medicínsky expert vysmial v televízii odborníkov . To bolo presne vtedy ked išli použiť atómovú zbraň proti Covidu ktorá samozrejme nepomohla .

Teda pardón, pomohla na oko upraviť Matovičove grafy ktorými sa pýšil v médiách ako klesla krivka . Samozrejme ze klesla , pretože ked protestujem milióny ľudí a z toho bude malé percento pozitívnych tak logicky krivka klesne ,,, až na to , že klesla iba na papieri . Po žiadnom celoplošnom testovaní sa nezlepšila situácia . Naopak ona sa stále zhoršovala . Papaláši obviňovali jeden druhého so zodpovednosti za životy a ľudia umierali ďalej . Teraz sa deje úplne to iste , prehadzujú si horúci zemiak a zodpovedný nieje nakoniec nikto, buď to cele čo sa deje je nakoniec vina samotných občanov pretože sa správali nezodpovedne alebo uvidíme s čím este prídu slovenské vládne elity .

Logika však nepustí , keďže vírus prišiel a cely čas prichádzal spoza hraníc stačilo zatvoriť hranice , kontrolovať , dať jasné pravidlá pre vstup do krajiny , nestalo sa tak a preto k nám cestujúci hlavne z Británie pred vianocami priniesli britskú mutáciu ktorá teraz šarapati tak ze si s ňou nevieme rady. Ale koho vina je to, že Slovákov sme zatvárali doma , zivnostńikov pripravili o príjmy a vlastných občanov stať neochranil pretože nikto nebol ochotný urobiť opatrenia tak aby zamedzili šíreniu vírusu zvonka? Ved predsa V Nitre to celé začalo vtedy , keď museli uzavrieť ubytovňu z robotníkmi so Srbska a Ukrajiny . V Prešove ukrajinský študenti šírili Covid na internátoch . Všade inde sa vírus začal šíriť tak, ze sa sem sem dovliekol spoza hraníc . A Papaláši spravili čo? Zatvárali doma Slovákov , ktorí teraz umierajú v nemocniciach .

Nerozumiem poriadne však ani tomu , ktorý príčetni odborník sa dokáže podpísať pod take nezmysly ktoré Slovenska papalášska elita nariaďovala. To nemôžu byťˇ odborníci ale politicky nominanti ktorí robia tak aby to všetko čo sa schvaľovalo vyhovovalo papalašstvu.

Čudujeme sa, že sa nám tu nekontrolovateľne šíri Covid ale mi povolíme pozitívnym osobám ísť na nakup do potravín medzi zdravých ľudí . Toto nemá nič spoločné so zdravým rozumom , načo nám vlastne boli lockdowny a podobne nezmysly v ktorých ste obmedzili pohyb psom – max neviem už ako ďaleko od domu na prechádzku pritom pozitívne osoby ste poslali legitímne na nakup do potravín a tiež ste osoby pozitívne na Covid 19 bez ďalšieho potrebného testu po 10dnoch legitimovali k tomu , že sa mohli pohybovať po spoločnosti ako zdravý ľudia pritom nikto nevedel ci sú stále šíriteľov vírusu alebo nie. Toto nevymysli hádam nikto, teda okrem Slovenskej papalasskej elity . Neverím ze by takéto nezmysly mohol vymyslieť co i len muž z pralesa ktorí žije niekde v Papue Novej Guinei nedokázal by to,,, nie preto že by na to nemal mozgovú kapacitu ale preto ze by to bolo proti zdravému rozumu .

Spoločnosť ako takú ste roztrieštili, na Slovensku panuje zlo, závisť , udavačstvo. Ľudia vdaka tomu co ste z tohto štátu spravili za necelý rok, prestávajú byť ľudmi, ľudskosť v slovenskej spoločnosti sa vytráca . Zatýkajú sa tu dôchodcovia. Sodoma-Gomora je nič oproti tomu čo sa z tejto krajiny stalo.

Ďalšou zaujímavostou je aj fakt , že podľa najnovších správ 90% ventilovaných pacientov chorobe podľahne. Neviem ci je tak vysoká úmrtnost v iných krajinách pri ventilovaných pacientoch ale podľa všetkého nie , to znamená , že aj napriek tomu že sme sa pýšili tým že mame špičkové ventilátory niekde to zrejme nefunguje ked v podstate skoro všetci ventilovani pacienti umierajú .

Celé toto čo sa deje v tejto krajine je jedna veľká hanba , hanba tým, ktorým dali občania tohto štátu mandát aby ich zastupovali v parlamente pretože to , kam sme to dotiahli je výsledok ich neschopnosti. Paradoxom však je aj to , že nám v nemocniciach umierajú ľudia avšak celebrity sa mohli dať prednostne zaočkovať , nuž takto si vážime životy iných ľudí ktorí nám umierajú v nemocniciach. Ze z celebrity ktorá zneužije systém a zaockuje sa na úkor iného človeka ktorí možno vďaka tomu prehral svoj boj o život si vláda urobí este aj promo . Toto je naozaj čosi zvrátene a amorálne . Ked sme spoločnosť v ktorej majú platiť pravidlá, tak osoba ktorá zneužila systém a dala sa prednostne vakcinovat aj ked nemala na to nárok mala dostať exemplárny trest , rovnako ako dostávajú ľudia ktorí sa dopúšťajú priestupkov resp trestných činov počas núdzového stavu . Veď už iba toto tento pre niekoho maličký incident je iba dôkazom toho, že táto papalášska vláda používa na všetko dvojitý meter a tie predpotopne populistické matovicovske drísty o spravodlivosti zrazu neplatia . To bol iba jeho predvolebný nástroj ako oklamal naivných ľudí aby sa dostal k moci a porobil z krajiny toto lajno ktoré tu máme teraz.

Nakoniec este musíme spomenúť Krajniaka ktorý to cele zaklincoval a chcel otvoriť kostoly pretože podľa jeho štúdie ľudia ktorí môžu navštevovať svätostánky majú miernejší priebeh ochorenia – toto je asi výrok pre Nobelovou cenu,,,co keby si tak teraz napríklad Sulik zmyslel ze ľudia co môžu nakupovať majú miernejší priebeh ochorenia aj toto je možnosť ktorej by možno niekto uveril . Predsa modliť sa doma nedá na to potrebujeme chodit všetci do kostola.

Nuž takto to vyzerá keď sa spojí banda nemorútskych nemorútov a idu viesť štát, oni niesu ľudia oni sú nadľudia, mafiáni boli vždy nadľudia tak sa vlastne nemáme asi ani čomu čudovať .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145255x
Priemerná čítanosť článkov: 3228x

Autor blogu

Kategórie