Založ si blog

Budeme sa testovať ako HOVADA – projekt vlády plagiátorov je totálny nezmysel

Nechcel som sa už viac vyjadrovať k tejto nekompetentnej plagiátorskej vláde ale keď som pred pár dňami videl v médiach ten nezmysel z názvom: Projekt zachráňme životy myslel som si že som sa ocitol v krajine zázrakov. Toto vymysleli odborníci na čele z vládov plagiátorov pre ľudí. Toto by nevymyslel ani Borat, pretože aj ten by sa za takýto výplod musel hanbiť.

Veľmi stručne napíšem moju situáciu a to ako je testovanie dobrovoľné. Ako zamestnanec štátnej inštitúcie musím ísť povinne na testovanie vzhľadom na to, že buďem potrebovať certifikát pri ceste do práce alebo z práce. Až na to že moje pracovisko je doma, nielen v čase koronakrízy ale aj v čase normálneho stavu, to znamená že na antigénový test idem nedobrovoľne a nasilu. Z nariadenia papalášskej vlády, ktorá prostredníctvom nariadení nasilu naženie všetkých zamestnancov štátnych inštitúcií na testovanie aj napriek tomu že ich pracovisko je doma. Antigénový test som musel absolvovať minulý týždeň pretože štátna inštitúcia dostala nariadenie od papaláštva. Môj pohyb a pohyb mojej rodiny bol 1x cesta do obchodu za týždeň a 1x cesta na antigénový test a zvyšok času sme boli doma. Ak by som sa teda nenakazil počas mojej 30minutovej existencie v supermarkete tak možno v rade na antigenový test kde bolo okrem mňa ešte dosť cudzích pokašliavajúcich ľudi, a toto riziko som musel podstúpiť iba pre štatistický údaj zamestnávateľa, ktorý dostal nariadenie od papalášskych prasiat.

Toto isté som musel absolvovať aj minulé testovanie , kedže región v ktorom žijem druhe kolo nerobil pretože sme mali málo kovidu tak som musel ísť o týždeň neskôr na druhé kolo do okresu kde bolo viac kovidu iba preto aby som splnil nariadenie papaláškych prasiat a aby náhodou zamestnávateľ nerozviazal somnou pracovný pomer kedže som bol ešte v skúšobnej dobe.

Ale poďme daľej k podstate veci. Podla Matoviča dôvod prečo Kovidy po celoplošnom testovaní vyskočili nebolo celoplošné testovanie ale protest kde bol Fico, Kotlebovia a členovia iných strán,,,tam bolo vraj ohnisko nákazy,,,len Matovič tam nikoho nestihol otestovať tak ako môže toto tvrdiť?? Logické však je a bolo to aj úplne jasné že ludia sa nakazili na celoplošnom testovaní. A to tak že stáli v radoch spoločne s pozitívnymi a ked spoločne s pozitívnymi nestáli v radoch tak je už dlhšiu dobu známe a hovoria o tom aj štúdie že vírus sa môže držať vo vzduchu 30minút, to znamená že ked 30 minút pred vami bol niekto pozitívny mohli ste to kludne dostať ked ste prešli po jeho línii,,,toto tvrdenie sa nedá potvrdiť ani vylúčiť ale zrejme buďe viac pravdepodobné ako tvrdenie že ludia sa nakazili na prosteste.

Okrem toho Covid pozitívny mohli vraj z respirátorom FFP2 ísť na nákup do potravín. Otázka je že kto vedel že kto je pozitívny a kto teda skontroloval že pozitívnaosoba, ktorá sa vybrala na nákup do obchodu mala respirátor FFP2?? Toto nezmyselné nariadenie akurát dopomohlo tomu že sa nákaza ešte viac šírila kedže Slovensko je zrejme jediná krajina na svete kde môžu Kovid pozitívne osoby chodiť na nákup a zdravý ľudia sa musia legitimovať modrým zdrapom papiera ktorý nič negarantuje.

Jedna štúdia hovorí že pri 47 Kovid pozitivnych ktorých potvrdili PCR testy bolo pri použití antigénového testu SD Biosensor ktorými testovala naša vláda 11 negatívnych to znamená že 11ľudí bolo infekčných a chorých na Covid 19 pričom antigénový test ich označil ako negatívnych. Takto Matovičová papalášska nekompetentná banda pustila a legitimizovala infekčných ľudí ktorý chodili po krajine z modrým zdrapom papiera ako negatívny a dalej šírili vírus.

No a dalšia perla je že z 1216 negatívnych bolo 9 falošne pozitívnych,,to znamená že z 1200 ľudí 9 zavrieme doma aj s rodinami lebo majú covid pritom žiaden kovid nemajú a so 47 ľudí – 11 tich pustíme do spoločnosti ako zdravých pritom reálne šíria kovid. Toto číslo si potom skuste prepočítať koľko teda ľudi z 3,5miliona pretestovaných občanov poslal Matovič a papalášstvo z modrým papierom ako negatívnych aby šírili vírus dalej – logicky preto sa situácia zhoršila a nie kvôli vianociam a tiež koľko zdravých ľudí zavrel doma ktorý si doteraz ak neboli na PCR testoch myslia že prekonali bezpríznakový kovid a majú imunitu a pritom žiaden kovid ani nemali.

V projekte zachráňme životy písal že dostanú neskreslené informácie o tom kolko ludí je infikovaných, lenže už len fakt spomenutý vzššie je dôkaz toho že celý tento projekt je nezmysel. Nahnať ludí v mínusových teplotách do radov na testy ktoré nič negarantujú, ktoré sa majú skladovať do 2 stupňov celzia,,,kde ich budu skladovat v prípade stanov ?? a tiež v situácii kedy na ludí utoči ovela infekčnejšia britská mutácia je iba čisté hazardovanie so zdravým občanov.

Páni papaláši, vy už nemusíte dalej zachranovať žiadne životy , vdaka Vám a vášmu modrému zdrapu ste tých životov už znivočili dosť,, je len smutné že občania Slovenskej republiky si nechajú skákať po hlave bandou plagiátorov ktorí ich vedome posielajú do rizika nakaziť sa Kovidom. Zatial čo papalášstvo nakazené kovidom dostáva výnimku ludom umieraju členovia rodiny pretože sa k nim nedostanú alebo nedostanú vakcínu pretože ju dostala kožušinová lady Cibulková aj so svojou rodinou a iné individuá resp nadľudia ,,,zatlieskajme tupote,,,a oni si z toho spravia ešte aj PROMO…..

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 144601x
Priemerná čítanosť článkov: 3213x

Autor blogu

Kategórie