Založ si blog

Generál Lučanský bol zlodej, kričia zlodeji

A hovoria cynické obludy ktoré v súčasnosti vedú tento štát. Samozrejme na základe správania sa tejto vlády si nemôžme byt istý ani tým, že niektoré procesy môžu byť kľudne vykonštruované a to preto lebo súčasná vládna koalícia sa potrebuje zbaviť akýchkoľvek možných politických oponentov a to z dôvodu toho aby mohla upevniť svoju moc. Zrejme majú strach že túto svoju moc strácajú .

Generál Lučanský musel vedieť niečo , čo mohlo ohroziť súčasnú vládnu koalíciu a na základe jeho znalosti a vedomosti by sa možno otočila karta. Keď ho údajne Lipšic nútil k tomu aby začal udávať politikov Smeru , generál povedal: Tak začnem s vami pán Lipšic, čo všetko na vás viem . Nuž táto veta zrejme nepadla len náhodou ale musela byť signálom toho, že generál Lučanský disponoval závažnými informáciami o členoch tejto vlády resp o osobách spojených so súčasnou vládnou koalíciou. Veď sme si už predsa mohli všimnúť že všade kde niečo nesedelo, kde boli podozrenia z klamstiev a všade tam kde sa páchalo zlo toho najväčšieho kalibru viď Valko,Kuciak,teraz Lučanský všade tam bol Daniel Lipšic .
Po smrti generála Lučanského sa začali členovia politických strán vyjadrovať na margo generála ako o zlodejovi peňazí. Žiaden z týchto novodobých totalitarskych mumákov nerešpektuje prezumpciu neviny a fakt že generál Lučanský bol obvinený na základe prapodivnych skutočností, bez jasných dôkazov resp na základe dôkazov typu jedna pani povedala . Ak súčasný justičný systém funguje na základe ; síce nemáme žiadne dôkazy ale to neznamená že ste to nespravili tak potom môžu zatvoriť kohokoľvek pre čokoľvek , na Slovensku sa na základe myslenia typu ktoré som spomenul vyššie môže vykonštruovat hocijaká kauza na úplne ale úplne každého . Človek vo vyšetrovacej väzbe je stále nevinný človek, preto sa pýtam na základe čoho ho súčasná politická lumpenbanda a členovia politických strán označujú za zločinca a kriminálnika ?? Predsa o Kočnerovi to pred voľbami tvrdili tiež, bili sa do pŕs aké bezprávie sa deje pod vedením Smeru a iba vďaka ním chytili vraha – Kočnera ,ktorý sa zázrakom po voľbách stal v prípade Kuciak nevinným . Pred voľbami sme si boli všetci istý ako sme chytili vraha a nastolíme spravodlivosť na Slovensku a po voľbách je vrah podľa súdov v prípade vraždy nevinná osoba . Ach ake do oči bijúce klamstvo ktoré dosvedčuje iba to, že smrť novinára Kuciaka a jeho snúbenice bola len politická vražda slúžiaca k tomu aby sa súčasná vládna koalícia dostala k moci,,,kto má ruky od krvi , pýtajte sa tam tých čo hovoria – blábolajú a moralizujú o akejsi spravodlivosti a údajným bojom z kriminálnikmi a mafiou a pritom oni sami sú mafia a majú na rukách krv nevinných ľudí .

Remišová ktorej vodca bol člen pozemkovej mafie má čo najmenej moralizovať o mafiánskych praktikách a prvý kto mal byt vyškrtnutí z jej zoznamu mal byť jej bývalý vodca a modla Andrej Kiska. Lenže Remišová z nejakého dôvodu zabudla že jej bývalý šéf a osoba vďaka ktorej je ona vlastne ministerkou je členom organizovanej skupiny pozemkovej mafie a bohvie čo má ešte ten pán za ušami .

Keď Lučanský odchádzal z funkcie policajného prezidenta vyjadril sa tak, že nesúhlasí z politizáciou polície, to bol jedným z jeho dôvodov jeho odchodu. . Už iba tento jeho výrok svedčí o tom, že polícia pod vedením pána Mikulca nemá rozviazane ruky ale ich jediná činnosť je tá, že na základe objednávky vlády likviduje politických oponentov resp pre súčasnú koalíciu nebezpečných ľudí aby mohla súčasná Mafiánska vláda upevniť svoju moc. Minister Mikulec je dokonca tak úbohý človek, že odmietol vyvesiť čiernu vlajku na budovu ministerstva a tým vzdať úctu človeku vďaka ktorému dnes najväčší vrahovia v histórii Slovenska sedia vo väzení . Minister Mikulec odmietol vyvesiť čiernu vlajku pretože je zrejme urazený že pred svojim odchodom sa k jeho osobe Lučanský vyjadril tak, že ho ako ministra neakceptuje …. a on mal vlastne pravdu pretože nielen Mikulec je neschopný minister ale aj všetci ostatní ministri v tejto vláde ,,, prepáčte, ale ja osobne nech som sa snažil žiť akokoľvek apolitický som sa nikdy na Slovensku necítil tak zle a frustrovane a nikdy som nepociťoval taký odpor k tejto krajine ako teraz pri tomto stave ktorý tu naviedla súčasná vládna koalícia.
Polícia , súdy , prokuratúra majú rozviazane ruky pre boj z kriminalitou ,preto je predseda parlamentu človek, ktorý v 90 rokoch údajne prevážal pre Steinhubela cez hranice heroín a dnes sa zatiaľ stihol zveličiť tým ze má titul ktorý získal podvodne čiže je plagiátor. Okrem toho tento plagiátor si vodí ženské návštevy nielen do nemocnice ale dokonca sa s nimi vyváža aj napriek núdzovemu stavu za peniaze nás všetkých daňových poplatníkov . Takéto typy správania sme mohli výdať vo filmoch o ruskej mafii. Na Slovensku sa však toto stalo realitou . Členovia strany Oľano všetkých ľudí čo nesúhlasia z ich názormi označujú za učňovkárov a predavačov, pričom si zrejme zabudli uvedomiť že majú medzi sebou plagiátorov s falošnými titulmi , okrem toho vzdelanie ešte neznamená múdrosť. Človek môže byt vzdelaný ale nemusí byť múdry, lenže pre cynické obludy je vzdelanie možno aj plagiátorske zbraň k tomu ako odstaviť ľudí ktorý nesúhlasia z ich názorom . Matovič si urobil na Slovensku totalitu tak , že ľudia ktorí majú iný názor ako on nemôžu na jeho profile vyjadriť svoj názor pretože ich blokuje . Toto sú praktiky ideológie a totality .

Arogantná obluda minister obrany Jaroslav Naď po tom čo na verejnosť unikla lekárska správa a potvrdzovala to, že ministerka Kolíková , prokurátor Žilinka ale aj všetci čo sa vyjadrovali ohľadom Lučanského klamali verejne bez akejkoľvek hanby o jeho zdravotnom stave, začal riešiť to že únikom lekárskej správy Milana Lučanského prišlo k trestnému činu , a ide v tejto veci konať …nielenže týmto svojim prispevkom zastrašoval ľudí ktorí niečo vedia aby neprichádzali v súvislosti s prípadom Lučanský nové informácie ale dokonca verejne vyzval ľudí k tomu aby sa z nich stali udavači pričom im sľúbil odmenu a beztrestnosť . Takto sa zachoval minister obrany ktorý v minulosti nazval občanov Slovenskej republiky opicami pričom si zrejme zabudol uvedomiť že on nieje boh aj keď sa na tento status božstva hraje, ale je iba obyčajný hominid ako mi všetci ostatní čiže – v jednoduchosti povedané z biologického hľadiska opica .

Nuž tak ďaleko sme sa dostali na tomto Slovensku, že sa nám tu zasamovražďujú za záhadných okolností generáli . Predpokladať môžme aj to, že ani pitva generála Lučanského nebude naznačovať cudzie zavinenie pretože to bude robiť niekto kto buď bude klamať lebo je to dopredu dohodnuté alebo bude klamať preto lebo ho bude niekto zastrašovať . Viete ,človek ktorý sa boji o svoj život bude klamať aj z vedomím ze porušuje prísahu. Slovenská verejnosť sa nemala dozvedieť ani to aké zranenia Lučanský vôbec mal. Najprv si spravil zranenie na činke, dalšia verzia bola že na posteli . Minister Naď nezabudol ironicky vo svojom vyjadrení poznamenať to, že sa údajne Lučanskému po operácii zlepšil zrak . Och aké obludné. Manželka generála Lučanského sa možno nikdy nedozvie príčinu smrti svojho manžela . Budú sa ich snažiť umlčať veď predsa to robia aj teraz . Čo minister a čo vyjadrenie kompetentných – to jedno bohapusté klamstvo .

Tak takto nejako to dopadne keď mafiáni vystupujú tak , že bojujú proti mafii . Tento štát je po necelom roku vládnutia týchto oblúd v takom stave, že súdnemu človeku sa chce z toho plakať . Ľudia pociťujú beznádej . Spoločnosť je roztrieštená- toto spravili Matovičovské obludy zo Slovenska . Krajinu v ktorej sa ľudia hanbia za to , že v nej musia žiť a dovolím si tvrdiť že to tu naozaj ešte v takomto rozsahu a intenzite nebolo podľa mna hádam ešte nikdy.

Nikdy v spoločnosti na Slovensku nebolo také napätie ako po tom, čo prišla na trón vláda Igora Matoviča . V ľuďoch je take zlo, že pridávajú komentáre o nebohom Lučanskom a vyjadrujú sa o ňom ako o zlodejovi pritom nebol nikdy právoplatne odsúdený . Nikdy neplatilo viac heslo : zlodej kričí chyťte zlodeja ako teraz . Nový čas sa oháňa Lučanského 400 tisícovou vilou odkiaľ na to zobral zrejme to ho podľa médií usvedčuje z toho že spáchal nejaký zločin resp bol členom organizovanej skupiny ale 18miliónov na účte Matovičovej manželky však zrejme nikoho netrápi. Terajší premier má minulosť spojenú z miliónovými podvodmi ktoré sa samozrejme nepodarilo dokázať aj vzhľadom na premlčanie, veď o tom už všetci vedia. Pozemkový mafián , daňový podvodnik a človek ktorý vystahoval XY ľudí z vlastných domovov bol náš bývalý prezident a zariadil aj to aby sa strana Za ľudí plná mentálych atlétov dostala do koalície . Mafián je predseda parlamentu a oni sa idu hrať na to že idu chytať zlodejov.

Minister vnútra Českej republiky si uctil pamiatku generála Lučanského , aká hanba pre tento štát, že minister inej krajiny si uctil pamiatku generála a Slovenská politická lumpenbanda sa iba smeje, veď ich zámerom je pošpiniť jeho česť ako sa len dá , už si nikto asi nepamätá že vďaka nemu sedia vrahovia a najväčší kriminálnici v base . Nuž Slovensko sa dostalo do predpotopneho stavu. Vždy sme boli pozadu za Čechmi a to čo sa udialo teraz za súčasnej vlády nás dostalo ako spoločnosť ešte na horšiu úroveň aká bola za dôb mečiarizmu.

Ľudia, toto je naozaj na zaplakanie. Moralisti a morálne obludy voliči Olano a podobných strán a zoskupení ktorí sa vyjadrujú o všetkých oponentoch ako o nepriateľoch sú skutoční vyznávači totalitnej ideológie ktorá vznikla a zapustila svoje koreňe na Slovensku . Nikdy v histórii Slovenska sme sa nestretli s tým, že súčasná politická pseudoelita na svojich profiloch na sociálnych sieťach maže a cenzuruje príspevky ľudí ktorí majú iný názor . Na Slovensku už stihli pošliapať aj slobodu slova , slobodu názoru , slobodu ako takú ktorú nám zaručuje ústava. . Takáto forma cenzúry sa deje v Číne a v Severnej Kórei .Tam sme sa ako spoločnosť svojim progresívnym myslením a ilúziou o slobode ktorú sme ani nepochopili dostali , do poroby a preto boh nám pomáhaj …….

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145573x
Priemerná čítanosť článkov: 3235x

Autor blogu

Kategórie