Založ si blog

Covid screening a perla ministra Naďa na záver .

Napíšem to veľmi stručne . Ked sme začali z myšlienkou celoplošného testovania ktoré schválila naša vláda proti ktorému bola veľká časť najlepších odborníkov ktorých samozrejme papaláši odignorovali ( nakúpené testy by museli hodiť do Dunaja ) cely svet sa na to pozeral . Briti údajne poslali pozorovateľov a cely svet sa pozeral na to ako je možné v demokratickej krajine nahnať cely národ na tuto masovú akciu . Samozrejme pozorovatelia už nevedeli ze občianska poslušnosť teda vysoká účasť na tomto testovaní bola vo veľkej miere docielena vyhrážkami ľuďom stratou zamestnania, stratou nároku na sociálne benefity atd. Ale to je v tomto prípade teraz vedľajšie. Následne ked sme ako pokusný králici absolvovali testovanie – použili sme tu atómovú zbraň proti Covidu – tak čísla stále narastali a nemocnice sa plnili. Atómová zbraň ani nezabrala . Koľko peňazí od daňových poplatníkov sa do toho natlačilo netreba ani počítať všetci vieme ze to boli vyhodené milióny ktoré mohli pomôcť inak ale to už teraz tiež nieje podstatne .

Potom ako sa dotestovalo vychádzali z ministerských úst senzácie typu : aj Liverpool ide hromadne testovať a mi sme boli senzačný príklad toho ako to urobiť . To ako ked sa na laboratórne zvieratá príde pozerať delegácia vedcov z celého sveta, tak sa vyslanci a pozorovatelia pozerali na Slovákov. Boli sme v podstate ako laboratórne krysy. Este sa ten masový hokus – pokus ani nezačal a odborný časopis The Lancet už o nás písal – samozrejme sa tam vyjadrili najväčší odborníci ze je to nezmysel , a samozrejme ze ministerstvo sa nevyjadrilo vôbec pretože najväčší vedci na Slovensku sú plagiátori ( premiér,minister obrany , minister vnútra, minister sociálnych veci ) to sú odborníci vedci a koronaexperti presne preto sme teraz v takom stave z Covidom v akom sme v tomto state .
Práve dnes som musel absolvovať další test na nariadenie zamestnávateľa pritom moje pracovisko je doma , čiže nechodím do zamestnania pretože moje zamestnanie je doma. Nuž a môj kamarát (spolužiak ) ktorý práve prekonal Covid môže po 14tich dňoch bez testu ísť na verejnosť ako keby sa nechumelilo . On sám sa tomu čudoval , a poviem Vám ze je naozaj smutne ze človek z potvrdeným Covidom po 14 dňoch nemusí podstúpiť test ci je alebo nieje infekčný ale človek zdravý musí dokazovať ze nemá covid pretože musí pod nátlakom absolvovať antigenovy test .

Poďme ale k veci , v Liverpoole prebehlo masové testovanie neúspešne pretože antigenove testy púšťali do ulíc pozitívnych ľudí , to znamená ze zaznamenali veľa falošné negatívnych osôb takze vírus sa ďalej šíril . Ľudia si mysleli ze sú zdravý a pritom mali Covid. Koľko možno svojich známych alebo rodinných príslušníkov navštívili a možno aj nevedomo zabili tým ze im dal niekto priepustku na slobodu – Modry zdrap ako u nás . Viete koľko ľudí na Slovensku hlavne starších co chodia na tie Antigenove testy si myslia ze ked absolvujú test tak sa im nič nemôže stať ? Oni to nechápu v kontexte ze testy sú nepresne . Oni to berú tak ze majú test sú teda zdravý , všetci rodinný príslušníci co majú test sú teda zdravý a môžu sa spoločne stretávať . Tieto testy im možno este dopomahaju k tomu aby sa správali rizikovo . Matovic na obale testu Ag Biosensor prečítal ze specificita je 99% ano mal aj test co používali v Liverpoole . Tieto údaje sú však údaje pri použití v laboratórnych podmienkach . Každopádne v každej štúdii vidno ze antigenove testy niesu presne . V Birminghame na univerzite dokonca odhalili iba 3% pozitívnych študentov .

V článku vyššie možno vyčítať ze testy v Liverpoole neodhalili 60% infekčných ľudí a tiež neodhalili 30% ľudí s vysokou vírusovou náložou.

V článku sa uvádza ze ľudia falošné verili ze nemajú Covid pritom ho mali .

Specificita testov použitých v Liverpoole -98,34-100% , presnosť -97,06-99,79% , čísla udáva výrobca v prívalovom letáku

Článok o tom ze antigenove testy na univerzite v Birminghame odhalili iba 3% pozitívnych študentov .

Samozrejme na Slovensku sa to , koľko pozitívnych ľudí sme pustili do spoločnosti ako zdravých nedozvieme . Koľko ľudí po prvom a druhom kole si naivne myslelo ze sú zdravý , možno navštívili svojich rodičov , starých rodičov a ohrozili ich na živote . Možno sa na nakazili na masovom testovaní , kto vie . Koľko reálne zdravých ľudí sme zavreli doma pretože mali pozitívny antigenovy test ale reálne pozitívny neboli . Koľko ľudí sa muselo spolu z rodinami doma báť v karanténe ze co s nimi bude a aký budú mat priebeh . A toto všetko iba preto lebo nám vládne banda megatupcov.

Na začiatku pandemie nám zakazovali respirátory , ľuďom znemožnili prístup k ním a dokonca hrozili pokutov. Údajne nás respiratory neochránia lepšie ako ruska. Dnes ked je na trhu respiratorov relatívne dostatok tak Krajči vyhlási : kupujte respiratory FFP2 lebo Ruska už nemusia stačiť . Zrazu Ruska nestačia ale doteraz stačili chápete tejto logike lebo ja nie ……

Poslednú perlu som dnes započul z úst ministra Naďa , ten niekde moralizoval a perlil o tom ake obludne je to ze Pellegrini ide zbierať podpisy na referendum údajne : budú si tam jedným perom podpisovať petičný hárok …jedným perom prosím pekne toto pána Naďa trápi ,,,,,ale ze samotna CDC ale aj iné krajiny povedali vyslovene ze pri testovaní – odbere vzoriek si má osoba ktorá odberá vzorku meniť po každom odbere rukavice to už sa dodržiavať nemusí !!!!! Dôležité je pero !!!!! Do nosa spajlu nám môžu pchať z akýmikoľvek rukavicami len aby tam náhodou niekde pobliz nestal niekto z perom .

CDC o tom ze po každom odbere sa majú meniť rukavice – toto by si mal pán Nad vylepšiť na čelo predtým ako bude riešiť pero .

a to je všetko o tom co som chcel napísať ohľadom tejto obludnosti a pokusoch ktoré s nami robia.

ps: ivermektin sa dá kúpiť aj u veterinára 🙂

nemusíte čakať kým ho sem dovezú , možno sa o nás veterinar postará lepšie ,,, viem ze v niektorých obciach na Slovensku veterinár pichá ľuďom injekcie a dokonca aj to ze robil ľuďom röntgen . Nuž možno nás bude liečiť veterinár aj na Covid ved predsa od tých zvierat nemame až tak ďaleko však pán Nad .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145301x
Priemerná čítanosť článkov: 3229x

Autor blogu

Kategórie