Založ si blog

Táto vláda je 1000x infekčnejšia ako Omikron

Odkedy sme zistili že sa na nás valí nový variant Omikron , začala sa ďalšia masová panika ( podľa slovenských odborníkov bola Delta vraj vrcholom – kde sa to odborníci pomýlili ?) . Podľa juhoafrickej štúdie m´a dvojdávková vakcína spoločnosti Pfizer – Biontech účinnosť iba 23%. Naši politici ale bezhlavo trvajú na tom , že na Slovensku zavedú povinné očkovanie , aký to má zmysel neviem, jedinú logiku vidím v tom, že vláda musí zazmluvnené dávky tak či tak zaplatiť takže ich hlava – nehlava potrebujú minúť , bez ohľadu na to, že celý svet hovorí o zníženej účinnosti vakcín . To teda znamená , že z príchodom Omikronu nebude v nemocniciach 20% plne zaočkovaných ale možno 50%, keďže ich ochrana pred vírusom bude oveľa nižšia . Ľudia , čo dostali vakcíny od spoločnosti Astra-Zeneca a jednodávkový Janssen niesu podľa štúdii chránený pred Omikronom skoro vôbec . Izrael začína zavádzať 4t´u d´avku. Potvrdilo sa však , že variant delta mal miernejší priebeh ako alfa a Omikron má miernejší priebeh ako Delta. Ak je to pravda , aký zmysel má nahnať mladého človeka proti svojej vôli na očkovanie , iba preto že napríklad pracuje pre ozbrojené sily alebo je pracovník v zdravotníctve . To už nikomu v tomto štáte neprekáža , že kvôli povinnému očkovaniu odíde dobrovoľne alebo dostane výpoveď ešte viac ľudí , pričom sa očakáva že príchodom Omikronu budú znova ak nie ešte viac ako doteraz zaťažené nemocnice ? Nebudú ľudia ktorí budú musiet odísť so zdravotníctva iba preto že sa nenechali zlomiť chýbať ? Kto bude ľudí liečiť ? Ak sú vakcíny proti Omikronu menej účinne , logicky to znamená , že zdravotný systém bude zaťažený ešte viac , nuž generál Lengvarský si ide iba svoje a nonstop bude rozprávať ľuďom o tom , že jediná cesta je očkovanie .

Dnes v TV novinách sa generál Lengvarsk´y vyjadril , že reštaurácie budú otvorené iba v režime OP a možno to bude ešte prísnejšie a budú otvorené len pre očkovaních pričom poznamenal , že toto opatrenie m´a mať aj ten efekt , aby sa dalo viac ľudí zaočkovať . Verejne priznal teda , že celé toto rošambo je len ďalšia nátlaková akcia , ktorá má slúžiť k tomu aby sa dali ľudia zaočkovať . Viacero štúdií hovorí , že prekonaní majú oveľa viac protilátok ako zaočkovaní , nuž ale odborníci nemôžu poznamenať , že ešte k tomu všetkému ak si dáme aj vakcínu , budeme chránený ešte lepšie , otázka znie , či je to potrebné pre človeka , ktorý už Covid prekonal . A prečo teda štát začína plánovať aj to, že bude diskriminovať aj tých , ktorí Covid prekonali ? Iba preto , že potrebujú čo najviac ľudí napichať vakcínami ? A dôvod ? Ja neviem ale cítim v tom osobne niečo nie dobré , v tom musí byť nejaká zrada, čo to je dá však asi nedozvieme .

Ďalšia vec , ktorú som chcel spomenúť , sú články v médiách , táto informácia bola dokonca spomenutá aj v TV novinách, a celé to prebehlo z časovým odstupom asi jedného alebo dvoch týždňov . Prvá informácia bola o tom , že odborníci odkazujú ľuďom , že protilátky neznamenajú nič , teda ich meranie slúži iba na informatívne účely a aj keď majú protilátky mali by sa dať zaočkovať , druhá informácia vyšla včera – kde lekár Hložnik ( niesom si istý či to bol on alebo nie ) hovoril o protilátkch po ockovaní ( to už nieje irelevantný údaj ? ) plus ďalšia informácia ktora skúmala neočkovaních Slovákov kde sa zistilo , že polovica z nich nemala protilátky teda niesu nijako chránený . Nerozumiem však dostatočne tomu keď týždeň pred touto informáciou vyšla správa , že protilátky nič neznamenajú , to je už taký mišung nezmyslov a protichodných informácií , že naozaj začínam pochybovať o odbornosti tých , čo nám vykladajú a dokola rapotaju iba o tom , že sa mame dať všetci čím skôr zaočkovať .

Podľa posledných výrokov našich ministrov , je stále vakcina cesta z pandémie , dôkaz o tomto tvrdení , nám však akosi chýba , pretože podľa posledných správ – Portugalsko , Dánsko a iné vysoko zaočkované krajiny vrátane Izraela začínajú sprísňovať opatrenia kvôli Omikronu , znamená to teda , že očkovanie do dnešného dňa neviedlo resp neznamenalo cestu z pandémie. Izrael zaživa 5tu vlnu, o čom teda rozpráva Heger a spol a prečo má táto vláda potrebu zámerne klamať Slovenskú verejnosť ?

V rámci tohto chcem ešte poznamenať , že nejaké zahraničné médium , nepamätám si názov , napísali tri teórie pôvodu Omikronu , ani jedna však nevychádzala z teórie , že vznikol práve kvôli vakcínam . Bola tam napríklad teória o tom, že vznikol tak, že človek nakazil zviera vírus v zvierati zmutoval a následne nakazil naspäť človeka ( teda teória o tom že bača na Hriňovských lazoch nakazil ovcu , ta následne nakazila jeho a nová mutácia bola na svete – obrazne povedané ) alebo potom teória o tom, že virus zmutoval v tele HIV pozitívnych ľudí , pretože ho objavili v Južnej Afrike a samozrejme tam kde vzniklo ohnisko Omikronu je väčšina populácie HIV pozitívnych . Na otázku , Prečo však virus zmutoval práve tak , že znižuje účinnosť vakcín alebo ich celkom obchádza neodpovedá nikto . Je zaujímavé , že to čo tvrdil nositeľ nobelovej ceny Montaigneur ktorý objavil vírus HIV ( neviem či som tom meno správne napisal ) a toto tvrdenie šíril na základe svojich výskumov každý ignoruje a nikde sa nespomína . Je to však tvrdenie o tom , že práve masová vakcinácia populácie bude mať za následok vznik nových mutácii .

Ďalšia vec , je tá , že štát diskriminuje aj tých , ktori reálne Covid prekonali a majú protilátky ale nebolo im umožnené z RUVZ ísť na PCR test, teda ich berú ako neprekonaních pritom Covid reálne mali. Toto dávali tiež v Spravodajstve pred pár dňami s tým že hovorkyňa ministerstva zdravotníctva vyhlásila ,že ich to mrzí a to je všetko , nuž takto funguje tento systém .
Pozastavím sa ešte nad tým , že odborníci rozprávajú o tom , ako je Slovensko premiant v počte úmrtí na Covid v porovnani z krajinami , ktoré majú vysokú zaockovanosť . Problém však je,že nemožno porovnávať krajiny ktoré majú diametrálne odlišný zdravotný systém , kde funguje a fungoval systém prvého kontaktu na úplne inej báze ako na Slovensku – kde ste sa obvodnému lekárovi častokrát ani nevedeli dovolať atd . Ano umierajú nám ľudia , pretoze nemáme kvalitné zdravotníctvo , nemáme dostatok personálu , a pľúcne ventilácie nemá kto odborné ovládať . Údajne máme najlepšie pľúcne ventilácie na svete , ale nemáme ľudí ktori by dokázali odborné a kvalitne tieto ventilácie ovládať . Nehovoriac o tom, s čím som sa stretol na jar v nemocnici, keď mi zašivali ruku. Čakal som na lekársku správu , a jeden ukrajinský lekár si práve pozeral röntgen pľúc pacienta z Covidom , pričom si zavolám druhého lekára a povedal mu : včera lekár XY ( priezvisko si pamätám doteraz ) poslal tohto človeka domov pričom obidvaja krútili hlavami , že ako je možné že takého pacienta z tak znicěnymi pľúcami ktori mal byt hospitalizovaný lekár poslal domov , takze asi tak funguje Slovenské zdravotníctvo . Keby predošlé vlády ale aj ta terajšia skvalitňovala a budovala zdravotnú starostlivosť ani mi by sme nemali toľko mŕtvych . Nehovoriac o tom , že vláda zaviedla také opatrenia cez leto, kedy dovolila očkovanym prenášať virus a doplatili na to nevinný ľudia , ktorí celý čas dodržiavali opatrenia a museli si platiť za testy . Pretože podľa Hegera je zodpovedný iba ten , ktorí si dá do seba pichnúť vakcínu , to že to potom roznáša po celej krajine to už nieje nezodpovedne lebo jeho sa už Covid netýka , on už je chránený . Potom prečo ockovani dezolati prajú neockovanim ľuďom smrť ? To až taka nenávisť je v ľuďoch ? A vďaka čomu je táto spoločnosť v zúboženom stave ?? No práve vďaka tejto vláde , ktorá spoločnosť rozoštvala proti sebe na základe očkovania . Je to humus a hnus .

No a nakoniec chcem poznamenať iba toľko , vďaka tým čo sú dnes pri koryte , prišlo o živobytie a o prácu tisíce Slovákov . Tisíce Slovákov sa zadĺžili a vyhliadky do budúcnosti sú take , že samotní experti sa zhodujú , že na Slovensku budú pribúdať chudobní, a to nieje hrozné , možno až hrôzostrasnejšie ako Omikron ? Že vzali ľuďom nádej , zničili spoločnosť ako takú a ďalej sa nám smejú do tvare pričom idu rozhodovat o tom , čo budeme robit z našim telom , resp idu rozhodovat o našom zdraví a o tom, čo je výsadou rozhodnutia jednotlivca ?? Celosvetovo má Covid úmrtnosť 2% , to nieje Ebola , aj ked ja osobne mám obavy aj z Covidu , ale mám obavy aj z vakcíny , takze ak doplatím na to, ze sa nedam zakockovat , bude to na základe môjho slobodného rozhodnutia , ak však pôjdem na očkovanie lebo mi to štát nákáže a niečo sa mi staňe tak to už bude rozhodnutie niekoho iného , na ktoré doplatím ja, a na takéto rozhodnutia nemá právo nikto , tobôž nie politici ktorí nás už dva roky klamú a zbedačuj´u . Posledná otázka znie , ak Delta mala byť poslednou a prišiel Omikron ktorí ma byť posledným , čo príde potom , ďalšia mutácia ktorá bude obchádzať vakcíny ktoré fungovali proti Omikronu a budeme sa očkovat až kým naše telo neskolabuje úplne . Nižšie pár screenshotov článkov , ktoré potvrdzujú moje tvrdenia :

Holandsko vyššie

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145994x
Priemerná čítanosť článkov: 3244x

Autor blogu

Kategórie