Založ si blog

Očkovacie absurdum

Nedalo mi to a musím napísať ešte pár riadkov k tomuto očkovaciemu terorizmu . Budem sa to snažiť zhrnúť veľmi v krátkosti .
Ako prvé uvediem priklad zo života . Na našej ulici , žije jedna pani , cca 50 rokov , ktorá sa dala zaočkovať aj preto že pracuje v škole ako upratovačka a dôvody prečo sa dala očkovat sme nepreberali pretože je to jej slobodné rozhodnutie . Avšak očkovat sa dala este niekedy v zime . U nej v dome býva aj jej vyše 80 ročná mama ktorá ma aj iné zdravotné problémy , a ktorá sa dala tiež zaočkovať – teda aspoň myslím aj ked tento fakt je teraz irelevantný . V rozhovore s touto pani ktorá bola neuveriteľne sklamaná a frustrovaná tým čo sa deje na Slovensko nielen v súvislosti z epidemiologickou situáciou ale sklamanie z toho kto vedie a ako vedie tento štát . To bola vyslovene frustrácia . Nuž ale pri rozhovore s touto pani aby som neodbáčal od témy mi povedala že aj napriek tomu že je očkovaná chodí sa dávať pravidelne testovať pretože vie že aj ona môže prenášať vírus a keďže ma doma chorú mamu nechce ju nakaziť . V prípade tejto mamy je irelevantné či je alebo nieje očkovaná pretože aj ked by bola očkovana veľmi dobre vieme , že starí , chorí ľudia umierajú na Covid aj napriek tomu , že sa dala zaočkovať . Potom sa vyhovoríme na komorbidity ale to je jedno . Z tohto rozhovoru mi bolo hneď jasné , že táto pani aj napriek tomu že je očkovaná správa sa zodpovedne .
Na to uvediem druhý priklad ktorý sa deje nielen tu u nás ale na celom Slovensku .
Manželka príde do práce , zamestnávateľ sa jej pýta či má test . Ona ho samozrejme má, pretože bez neho by nemohla vstúpiť na pracovisko ale zamestnávateľ – celé vedenie ktoré je zaočkované ho nemá. Absurdum v tomto je to, že zamestnanec ktorí ide vyrábať peniaze zamestnávateľovi musí mať pri vstupe na pracovisko test aby mohol potvrdil že nemá Covid ale zamestnávateľ pretože má očkovanie – môže mat Covid a kľudne môže infikovať hostí , zamestnancov a dokonca aj dodávateľov ktorí prídu z tovarom, pretože zamestnávateľ resp očkované osoby môžu ísť na pracovisko bez akéhokoľvek testu . Teda prekážkou v práci by okrem toho že zamestnanec neočkovaní nemá test malo byt aj to že ockovani zamestnanci nemajú test na tým pádom priamo ohrozujú zamestnancov ktorí maju test a potvrdzujú svoju bezinfekcnost , nehovoriac o tom že očkovani zamestnanci v prevádzkach ohrozujú dokonca aj zákazníkov pretože môžu len tak bezpriznakovo šíriť Covid . Oni nemusia vedieť že ho majú ale keďže im v rámci tej očkovacej slobody bol bez akejkoľvek logiky umožnený takýto pohyb nečudujme sa ze sa tu šíri Covid . Ako priklad uvediem že niektorí lekári alebo nemocnice vyžadovali minimálne Ag test aj od očkovanych – v nemocničnej čakárni sa ľudia sťažovali ze aj napriek tomu že sú očkovaní museli ísť na test – nedeje sa to samozrejme všade – robia to zrejme len lekári ktorí si uvedomujú že ockovani jednotlivec este nezanamená bezinfekčnosť. A toto je kameň úrazu ktorý si plytké mysle typu Sulik a ostatná súčasná politická lumpenbanda nedokáže uvedomiť . Pritom je to obyčajná elementárna logika – ako že 1 + 1 sú dva . Ak by si toto vláda uvedomovala skôr a nebazírovala by iba na očkovani dnes tu zlato Sodoma Gomora nemusela byť.
Ked teraz polovicu národa odstrihli od sveta – teda od neesencialnych obchodov z čoho budú obchodníci žiť , ked polovica zákazníkov nemôže ísť nakupovať ? Čo to znamená ? Polovičné straty ? A kto im toto všetko nahradí ? Lengvarsky alebo kto? Predá pán Sulik ranč aj z kengurami alebo ? Vlastne ono v tomto absurde neexistuje logika ani v tých Hegerovskych tliachaninach o ekonomike . Pretože ideme zachraňovať ekonomiku tým že odstrihneme od nej pred vianocami 50% občanov a potencionálnych zákazníkov – o čom tu vlastne ten pán rozpráva .

Oni nechcu zatvárať ,lebo budú musieť ak chcu ešte chvíľu vydržať kompenzovať prevádzky atd a to znamená ,že sa zrejme zas budeme zadlžovať , lenže za tento stav ktorý tu momentálne je , môžu oni sami pretože sa zas a znova na tretiu vlnu nijako nepripravili . Vymysleli infantilný kovid automat ktorý nijako nefunguje , vymysleli očkovaciu lotériu ktorá bola úplne na nič a znamenala zbytocne vyhodené peniaze a okrem toho nevymysleli úplne nič . Jedine na čom celý čas bazírovali bolo očkovanie , a očkovacia kampaň ktorá hovorila o slobode pretože oklamali aj tých čo si dali toto očkovanie . Pamätám sa ako sa ma ja svadbe opýtala jedna babka že prečo mám rúško ved ona je očkovana od nej to nemôžem predsa dostať . Táto pani bola zrejme oklamana týmto systémom keďže bola v presvedčení ze vďaka ockovaniu ona nemôže virus ani dostať a dokonca ho už ani šíriť .

Preto nerozumiem v akom absurdistane to vlastne žijeme a kto tu toto absurdum priviedol . Očkovani ľudia nazývajú ostatných dezolátmi pretože vraj odborníci povedali . Zabudli však dodať ,že odborníci ktorí sú proti tomuto ockovaciemu prúdu nemajú v médiách ani nikde priestor na to aby sa mohli vyjadrit . Dôvod ? Asi by to narušilo túto ockovaciu propagandu , keďže śtát má nakontrahované vakcíny , ktoré bude musieť zrejme zaplatiť . Vyhodiť vakcíny do koša by bol asi rovnaký prešľap ako vyhodené peniaze na očkovaciu lotériu . Ani samotní vedci nemajú dnes ešte presné vysvetlenie na to, že ako je možné že v štátoch kde je vysoká zaockovanosť sa nepodarilo dosiahnuť kolektívnu imunitu a dokonca musia zavádzať znova opatrenia . Ako je toto možné , ked vakcina je sloboda ?

Sloboda vo vakcíne aktuálne znamená , to že 6 mesiacov si môžete byt istý že máte určitú ochranu pred hospitalizáciou a ťažkým priebehom ale garantovať Vám to bude kto ? To by ste museli ísť na test na protilátky . No a potom čo ? Účinnosť sa rapídne znižuje po 6 mesiacoch , keďže aktuálne vládne rétorika že z Covidom sa musíme naučiť žiť , znamená to ,ze Covid zrejme tak skoro nevymizne a to znamená že ľudia budú musieť stále chodit na nové dávky tzv boostery. Otázka znie – ako dlho toto ľudsky organizmus vydrží ?

takze takto ste to nastavili , a takto sa očkované osoby správajú k svojmu okoliu . Nezaujíma ich že môžu mať virus a nakaziť ostatných lebo vláda a hlavný hygienik to odobrili , lenže potom aký je rozdiel medzi nimi a medzi ľudmi ktorí chodia napr zámerne bez rúška do supermaketu? No zrejme žiadny len jedni to robia z podporou vlády a hygienikov – že chodia a šíria virus ako keby sa nechumelilo . Nižšie odkaz na článok z Bloombergu ( nie konšpiračné noviny ) o tom že ročná studia hovorí , že deltu šíria aj očkované jedince . Možno by bolo dobre to vytlačiť a poslat na úrad vlády alebo to rovno niekomu oplieskat o hlavu – Lengvarskemu a spol .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145673x
Priemerná čítanosť článkov: 3237x

Autor blogu

Kategórie