Založ si blog

Táto vláda je 1000x infekčnejšia ako Omikron

Odkedy sme zistili že sa na nás valí nový variant Omikron , začala sa ďalšia masová panika ( podľa slovenských odborníkov bola Delta vraj vrcholom – kde sa to odborníci pomýlili ?) . Podľa juhoafrickej štúdie m´a dvojdávková vakcína spoločnosti Pfizer – Biontech účinnosť iba 23%. Naši politici ale bezhlavo trvajú na tom , že na Slovensku zavedú povinné očkovanie , aký to má zmysel neviem, jedinú logiku vidím v tom, že vláda musí zazmluvnené dávky tak či tak zaplatiť takže ich hlava – nehlava potrebujú minúť , bez ohľadu na to, že celý svet hovorí o zníženej účinnosti vakcín . To teda znamená , že z príchodom Omikronu nebude v nemocniciach 20% plne zaočkovaných ale možno 50%, keďže ich ochrana pred vírusom bude oveľa nižšia . Ľudia , čo dostali vakcíny od spoločnosti Astra-Zeneca a jednodávkový Janssen niesu podľa štúdii chránený pred Omikronom skoro vôbec . Izrael začína zavádzať 4t´u d´avku. Potvrdilo sa však , že variant delta mal miernejší priebeh ako alfa a Omikron má miernejší priebeh ako Delta. Ak je to pravda , aký zmysel má nahnať mladého človeka proti svojej vôli na očkovanie , iba preto že napríklad pracuje pre ozbrojené sily alebo je pracovník v zdravotníctve . To už nikomu v tomto štáte neprekáža , že kvôli povinnému očkovaniu odíde dobrovoľne alebo dostane výpoveď ešte viac ľudí , pričom sa očakáva že príchodom Omikronu budú znova ak nie ešte viac ako doteraz zaťažené nemocnice ? Nebudú ľudia ktorí budú musiet odísť so zdravotníctva iba preto že sa nenechali zlomiť chýbať ? Kto bude ľudí liečiť ? Ak sú vakcíny proti Omikronu menej účinne , logicky to znamená , že zdravotný systém bude zaťažený ešte viac , nuž generál Lengvarský si ide iba svoje a nonstop bude rozprávať ľuďom o tom , že jediná cesta je očkovanie .

Dnes v TV novinách sa generál Lengvarsk´y vyjadril , že reštaurácie budú otvorené iba v režime OP a možno to bude ešte prísnejšie a budú otvorené len pre očkovaních pričom poznamenal , že toto opatrenie m´a mať aj ten efekt , aby sa dalo viac ľudí zaočkovať . Verejne priznal teda , že celé toto rošambo je len ďalšia nátlaková akcia , ktorá má slúžiť k tomu aby sa dali ľudia zaočkovať . Viacero štúdií hovorí , že prekonaní majú oveľa viac protilátok ako zaočkovaní , nuž ale odborníci nemôžu poznamenať , že ešte k tomu všetkému ak si dáme aj vakcínu , budeme chránený ešte lepšie , otázka znie , či je to potrebné pre človeka , ktorý už Covid prekonal . A prečo teda štát začína plánovať aj to, že bude diskriminovať aj tých , ktorí Covid prekonali ? Iba preto , že potrebujú čo najviac ľudí napichať vakcínami ? A dôvod ? Ja neviem ale cítim v tom osobne niečo nie dobré , v tom musí byť nejaká zrada, čo to je dá však asi nedozvieme .

Ďalšia vec , ktorú som chcel spomenúť , sú články v médiách , táto informácia bola dokonca spomenutá aj v TV novinách, a celé to prebehlo z časovým odstupom asi jedného alebo dvoch týždňov . Prvá informácia bola o tom , že odborníci odkazujú ľuďom , že protilátky neznamenajú nič , teda ich meranie slúži iba na informatívne účely a aj keď majú protilátky mali by sa dať zaočkovať , druhá informácia vyšla včera – kde lekár Hložnik ( niesom si istý či to bol on alebo nie ) hovoril o protilátkch po ockovaní ( to už nieje irelevantný údaj ? ) plus ďalšia informácia ktora skúmala neočkovaních Slovákov kde sa zistilo , že polovica z nich nemala protilátky teda niesu nijako chránený . Nerozumiem však dostatočne tomu keď týždeň pred touto informáciou vyšla správa , že protilátky nič neznamenajú , to je už taký mišung nezmyslov a protichodných informácií , že naozaj začínam pochybovať o odbornosti tých , čo nám vykladajú a dokola rapotaju iba o tom , že sa mame dať všetci čím skôr zaočkovať .

Podľa posledných výrokov našich ministrov , je stále vakcina cesta z pandémie , dôkaz o tomto tvrdení , nám však akosi chýba , pretože podľa posledných správ – Portugalsko , Dánsko a iné vysoko zaočkované krajiny vrátane Izraela začínajú sprísňovať opatrenia kvôli Omikronu , znamená to teda , že očkovanie do dnešného dňa neviedlo resp neznamenalo cestu z pandémie. Izrael zaživa 5tu vlnu, o čom teda rozpráva Heger a spol a prečo má táto vláda potrebu zámerne klamať Slovenskú verejnosť ?

V rámci tohto chcem ešte poznamenať , že nejaké zahraničné médium , nepamätám si názov , napísali tri teórie pôvodu Omikronu , ani jedna však nevychádzala z teórie , že vznikol práve kvôli vakcínam . Bola tam napríklad teória o tom, že vznikol tak, že človek nakazil zviera vírus v zvierati zmutoval a následne nakazil naspäť človeka ( teda teória o tom že bača na Hriňovských lazoch nakazil ovcu , ta následne nakazila jeho a nová mutácia bola na svete – obrazne povedané ) alebo potom teória o tom, že virus zmutoval v tele HIV pozitívnych ľudí , pretože ho objavili v Južnej Afrike a samozrejme tam kde vzniklo ohnisko Omikronu je väčšina populácie HIV pozitívnych . Na otázku , Prečo však virus zmutoval práve tak , že znižuje účinnosť vakcín alebo ich celkom obchádza neodpovedá nikto . Je zaujímavé , že to čo tvrdil nositeľ nobelovej ceny Montaigneur ktorý objavil vírus HIV ( neviem či som tom meno správne napisal ) a toto tvrdenie šíril na základe svojich výskumov každý ignoruje a nikde sa nespomína . Je to však tvrdenie o tom , že práve masová vakcinácia populácie bude mať za následok vznik nových mutácii .

Ďalšia vec , je tá , že štát diskriminuje aj tých , ktori reálne Covid prekonali a majú protilátky ale nebolo im umožnené z RUVZ ísť na PCR test, teda ich berú ako neprekonaních pritom Covid reálne mali. Toto dávali tiež v Spravodajstve pred pár dňami s tým že hovorkyňa ministerstva zdravotníctva vyhlásila ,že ich to mrzí a to je všetko , nuž takto funguje tento systém .
Pozastavím sa ešte nad tým , že odborníci rozprávajú o tom , ako je Slovensko premiant v počte úmrtí na Covid v porovnani z krajinami , ktoré majú vysokú zaockovanosť . Problém však je,že nemožno porovnávať krajiny ktoré majú diametrálne odlišný zdravotný systém , kde funguje a fungoval systém prvého kontaktu na úplne inej báze ako na Slovensku – kde ste sa obvodnému lekárovi častokrát ani nevedeli dovolať atd . Ano umierajú nám ľudia , pretoze nemáme kvalitné zdravotníctvo , nemáme dostatok personálu , a pľúcne ventilácie nemá kto odborné ovládať . Údajne máme najlepšie pľúcne ventilácie na svete , ale nemáme ľudí ktori by dokázali odborné a kvalitne tieto ventilácie ovládať . Nehovoriac o tom, s čím som sa stretol na jar v nemocnici, keď mi zašivali ruku. Čakal som na lekársku správu , a jeden ukrajinský lekár si práve pozeral röntgen pľúc pacienta z Covidom , pričom si zavolám druhého lekára a povedal mu : včera lekár XY ( priezvisko si pamätám doteraz ) poslal tohto človeka domov pričom obidvaja krútili hlavami , že ako je možné že takého pacienta z tak znicěnymi pľúcami ktori mal byt hospitalizovaný lekár poslal domov , takze asi tak funguje Slovenské zdravotníctvo . Keby predošlé vlády ale aj ta terajšia skvalitňovala a budovala zdravotnú starostlivosť ani mi by sme nemali toľko mŕtvych . Nehovoriac o tom , že vláda zaviedla také opatrenia cez leto, kedy dovolila očkovanym prenášať virus a doplatili na to nevinný ľudia , ktorí celý čas dodržiavali opatrenia a museli si platiť za testy . Pretože podľa Hegera je zodpovedný iba ten , ktorí si dá do seba pichnúť vakcínu , to že to potom roznáša po celej krajine to už nieje nezodpovedne lebo jeho sa už Covid netýka , on už je chránený . Potom prečo ockovani dezolati prajú neockovanim ľuďom smrť ? To až taka nenávisť je v ľuďoch ? A vďaka čomu je táto spoločnosť v zúboženom stave ?? No práve vďaka tejto vláde , ktorá spoločnosť rozoštvala proti sebe na základe očkovania . Je to humus a hnus .

No a nakoniec chcem poznamenať iba toľko , vďaka tým čo sú dnes pri koryte , prišlo o živobytie a o prácu tisíce Slovákov . Tisíce Slovákov sa zadĺžili a vyhliadky do budúcnosti sú take , že samotní experti sa zhodujú , že na Slovensku budú pribúdať chudobní, a to nieje hrozné , možno až hrôzostrasnejšie ako Omikron ? Že vzali ľuďom nádej , zničili spoločnosť ako takú a ďalej sa nám smejú do tvare pričom idu rozhodovat o tom , čo budeme robit z našim telom , resp idu rozhodovat o našom zdraví a o tom, čo je výsadou rozhodnutia jednotlivca ?? Celosvetovo má Covid úmrtnosť 2% , to nieje Ebola , aj ked ja osobne mám obavy aj z Covidu , ale mám obavy aj z vakcíny , takze ak doplatím na to, ze sa nedam zakockovat , bude to na základe môjho slobodného rozhodnutia , ak však pôjdem na očkovanie lebo mi to štát nákáže a niečo sa mi staňe tak to už bude rozhodnutie niekoho iného , na ktoré doplatím ja, a na takéto rozhodnutia nemá právo nikto , tobôž nie politici ktorí nás už dva roky klamú a zbedačuj´u . Posledná otázka znie , ak Delta mala byť poslednou a prišiel Omikron ktorí ma byť posledným , čo príde potom , ďalšia mutácia ktorá bude obchádzať vakcíny ktoré fungovali proti Omikronu a budeme sa očkovat až kým naše telo neskolabuje úplne . Nižšie pár screenshotov článkov , ktoré potvrdzujú moje tvrdenia :

Holandsko vyššie

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145545x
Priemerná čítanosť článkov: 3234x

Autor blogu

Kategórie