Založ si blog

Omikron zrejme nieje z Juhoafrickej republiky

V posledných dňoch vychádzajú v zahraničných médiách články o tom, že variant Omikron nieje mutácia pochádzajúca z Juhoafrickej republiky. Keď v Juhoafrickej republike prvýkrát odhalili variant Omikron média a správy nás informovali , že Omikron prišiel z tejto krajiny , ktorá je okrem iného aj nízko zaočkovaná. Niektoré zahraničné média chceli Omikron zvaliť na to, že slab´a očkovanostˇ v Juhoafrickej republike spôsobila to, že virus mohol mutovať a v konečnom dôsledku za tento variant je zodpovedná neočkovaná časť populácie . Z príchodom novej údajne Juhoafrickej mutácie začalo aj Slovensko zdôrazňovať potrebu čím skôr sa dať zaočkovať aby sme podľa pána doktora Hegera dosiahli kolektívnu imunitu.

Asi včera vyšiel v Novom čase nejaký článok , ( screenshot pridám dole k obrázkom ) o tom , že v Dánsku sa zrazu zvýšil nárast infikovaných Omikronom ktorý nemali žiadnu cestovateľskú anamnézu a dokonca neboli ani v kontakte z nikým kto by pricestoval zo zahraničia .

Dnes som tak brouzdal netom a našiel som informácie , ktoré zverejnili média a ktoré hovoria o hypotéze , že Omikron vôbec nieje variant z Južnej Afriky ale pravdepodobne z Európy a dokonca v Holandsku ho zaznamenali ešte skôr ako dostal tento variant názov Omikron a ako o ňom informovala WHO. Teória teda nakoniec môže byt aj taká, že Omikron je mutácia ktorá je tu vďaka ockovaniu , dôvod prečo je to jedna z možnosti je, že sa vyskytol v krajinách z vysokou mierou zaockovanosť este predtým ako o ňom informovala Južná Afrika a tiež fakt že počet prípadov Omikronu narastá hlavne v krajinách z vysokou mierou zaockovanosti. Či to tak naozaj je , nemôžeme tvrdiť z úplnou istotou ale je to jedna z možností. Teraz môže namna Kolikov´a poslat eskortu, za vyjadrenie svojho názoru , že šírim nepravdivé informácie . Moja otázka založená hlavne na základe ich logiky je : ako mi dokážu a aký majú dôkaz o tom, že to tak nemôže byť.

Virus chrípky mutuje každý rok tak, že si vie urobiť rezistenciu na vakcíny , ktoré sa musia kazdym rokom prispôsobovať novým mutáciam, toto pri chrípke je hlavne kvoli vakcinacii proti samotnej chrípke. Jednoducho pri chrípke si samotný virus nájde svoju cestičku a mechanizmus na to aby zmutoval tak , že oklame vakcíny .
Ak výjde predpoklad šéfa Moderny , že vakcíny budú na Omikron menej účinné alebo nebudú účinné vôbec , tak je tu podobnosť s chrípkou. Síce vedci tvrdia že Covid sa množí pomalšie ako chrípka preto je teória z mutáciami kvoli očkovaniu málo pravdepodobná , ale pri tomto výroku nezabudnú dodať faktickú poznámku , že o Covide vieme ešte málo a vždy nás prekvapí . Ono to vlastne vždy nás prekvapí súvisí s tým , že vedci si mysleli , že Delta je posledná verzia – ved hovoril o tom aj Čekan – že delta je MAx čo Covid dosiahne a bum zrazu tu máme Omikron . Znamená to, že vedci sa zmylili ?
To v konečnom dôsledku znamená , že aj kedĎ je podľa vedcov teória vzniku nových mutácii Covidu práve kvoli ockovaniu malo pravdepodobná , stále nieje vylúčená.

v úryvku článku z ktorého pošlem screenshot je aj veta,’že kolektívna imunita o ktorej dnešná vláda klame verejnosť nebude zrejme mozná. Dufam že na takéto výroky ktoré nehovoria pravdu sa bude tiež vzťahovať Kolikovej zákon .

Ďalšia vec ktorú chcem spomenúť , je lockdown pre nezaočkovaných . Dáta bez pátosu zverejnili v článku pre média info, že podľa dať z Veľkej Británie mobilní zaočkovani ľudia vo veku 40 až 50 rokov sa nakazia dvakrát viac ako neočkovaní . No a teraz sa opýtam , ako teda chcete zastaviť šírenie vírusu ked podľa dať očkované osoby šíria Covid dvakrát viac ako neočkované ?? A kto za toto ohrozenie verejného zdravia bude niesť zodpovednosť ?

Posledná vec , ktorú chcem spomenúť je to ,že Izrael doporučuje 4 dávku pre osoby so zníženou imunitou aj nápriek tomu , že samotna EMA ( európska lieková agentúra ) v profile vakcíny Comirmaty ( Pfizer – Biontech ) hovorí o tom , že v prípade osôb so zníženou imunitou nieje dostatok dát v súvislosti z vakcinaciou . Teda otázka znie koľko krát sa budú ľudia musieť dat očkovat a ako dlho to ich organizmus zvládne bez následkov ?.

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145257x
Priemerná čítanosť článkov: 3228x

Autor blogu

Kategórie