Založ si blog

Vakcíny pre papalášov a vakcíny pre plevel

Minister Nad sa prednedávnom pochválil, že už absolvoval prvú dávku vakcíny . Ako uvádzajú dostupné informácie , všetkým občanom v jeho veku je určená kontroverzná vakcina od spoločnosti Astra-Zeneca. Minister Nad však dostal vakcínu od spoločnosti Pzifer/Biontech. Ako je to možné ? Ako je možné že Nad dostane Pfizer a obyčajný občan dostane Astra-Zeneca najlacnejšiu vakcínu , ktorá je spojena s takými kontroverziámi že po Jej podaní ani neviete ci to vôbec prežijete. Naposledy po podaní Astra-Zenecy zomrel v Španielsku 35 ročný vojak .

Ako som sa dočítal v médiách – kopírujem text článku : Ústredná vojenská nemocnica postupovala rovnako ako u všetkých členov vlády, a to podaním vakcíny Pfizer,“ objasnila hovorkyňa Petra Diš­ková.

Naď vysvetľuje to, že dostal typ vakcíny určenej pre seniorov tým, že Pfizer pichli aj ostatným politikom.

Prezidentka SR, vedenie NR SR, rovnako ako všetci členovia vlády boli zaočkovaní rovnakou vakcínou

Prečo papaláši znova dostávajú lepšie a kvalitnejšie a občania horšie ? Myslite si, že toto je spravodlivé ? Ved už iba týmto dávajú občanom jasne najavo ze kto sú oni a kto sú vlastne ostatní . Už iba týmto gestom jasne vidno to ,že oni sú viac a občania sú niečo menej . Ako príklad uvediem napr Orbána . Ten si pichol čínsku vakcínu , Boris Johnson si dal pichnúť Astra-Zenecu aby aj napriek kontroverziám podporil ľudí aby sa išli dať očkovat . Čo urobila Slovenská politická elita ? No nič – akurát to ze sa dali zaočkovať vakcínami ktoré ani niesu pre nich určené a na druhej strane podporujú vakcinačnu kampaň ktorá hovorí ake super je ísť sa dať očkovat . Samozrejme najhoršou vakcínou na trhu a to iba preto lebo je najlacnejšia a Slovensko jej nakontrahovalo najviac – preto že je najlacnejšia – na plošne testovanie dali pol miliardy to nikomu nevadilo ale nakúpiť najlepšie vakcíny a podať ich ľuďom na to už boli lakomí . Otázka teda je , že ked boli pri takejto veci lakomí a paradoxne oni si dali tie lepšie vakcíny co od takýchto politikov vlastne čakať . Ved to je iba dôkaz toho , ze pri tejto vláde budú ľudia iba trpieť a zoberú im všetko čo budú môcť . Toto je tak nevídane hulvatstvo čo sa tu deje že je vôbec ťažké nájsť na to čo sa tu momentálne deje vôbec pomenovanie .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145528x
Priemerná čítanosť článkov: 3234x

Autor blogu

Kategórie