Založ si blog

Bude na Slovensku vojna ?

Akosi tie Hoaxy začínajú do seba nejako zapadať . Možno je to iba moje zdanie ale…. Je smutné pozerať sa na vojnu u našich susedov . Za koho ale Ukrajinci vlastne bojujú ? Za seba ? Alebo za ideály západu ? Za Bidena , ktorý mudruje z Ameriky ? Prečo musia ľudia zomierať pre hyenizmus papalášov. A myslite si , že ukrajinská vlajka na Korčokovom náhubku alebo bratislavský hrad vysvietený vo farbách Ukrajiny niekomu pomôže ? Tým ľuďom ktorí tam teraz umierajú , sú tie vaše prázdne gestá úplne na nič .

Nedalo mi to, pretože sa človek chce dozvedieť čo najviac a pozrel som si videá na YouTube zpred 6 až 7 rokov. Tieto videá boli publikované rôznymi médiami od RT, až po Guardian. Boli tam informácie o 20 tisícovom pochode ruských neonacistov v Kyjeve , boli tam videa z Donbasu , Charkova , Luhanska kde sa vyjadrovali miestni k tomu, že je pre nich ekonomicky vyhodnejsie patriť k Rusku ako k Ukrajine . Putin vo svojich vyhláseniach tvrdil , že ľudia z oblasti Donbasu boli počas posledných 8 rokov denno-denne utláčaní . Nemyslel som si , resp nevedel som či tejto informácií veriť alebo nie , keďže každé slovo Putina je podľa súčasných médií iba lož a propaganda , až kým som nenašiel video z nejakého mesta zrejme to bol Luhansk a toto video mohlo byť robené pred niekoľkými rokmi kde zajaté ukrajinské jednotky išli ľudia linčovat. Babky tam plakali , kričali , starí ľudia tam kričali , že ich denno-denne zabíjajú a že majú odtiaľ odísť , pričom babky ich bili kabelkami po hlavách. Prečo nám však tieto zábery neposkytol žiaden kanál ? Slováci nevedia a ani ja neviem a nevedel som čo sa tam deje . Takze keby som šiel po linke pravdy tejto našej vládnucej mafie tak by som zrejme úplne uveril tomu že Putin je agresor .

V prvom rade , si však treba uvedomiť , že Slováci o svojom susedovi moc toho nevedia . Nepoznáme zákulisie resp pravdu o tom ako vládne súčasný prezident Zelenskyj a nezaujímalo nás moc ani to čo tam vtedy dorábal Porošenko. Suma sumárum zbytočné je tu analyzovať dopodrobna to ,kto vládol Ukrajine a kam ju chcel dostať .

Nejaký pán pred mesiacom zdieľal video kde sa hovorí , že minister Naď plánuje naverbovať Slovákov na ochranu štátu . Pred mesiacom este nebola schválená ani obranná dohoda . A nemá to všetko súvis z vojnou na Ukrajine ? A co ked sa o ten vojne vedelo už dopredu a Slovensko čaká ťažký osud . Ak teda Nad spomínal nejaké verbovania na ochranu štátu to si len tak vymyslel alebo je to všetko súčasť nejakého plánu ? A potom zrazu schvália obrannú dohodu z USA, a následne o pár dni na to vypukne na Ukrajine vojna . A o dva dni po vypuknutí vojny niekoľko analytikov českých aj slovenských sa vyjadri tak , že Putin bude možno pokračovať ďalej na Maďarsko , Poľsko , Slovensko . Bola teda tá obranná dohoda schválená preto, lebo sa dopredu vedelo , že na Ukrajine bude konflikt alebo to bola jedna z provokácií , ktorá prispela k rozhodnutiu Putina zaútočiť na Ukrajinu ? Keďže v blízkosti Ruska majú vzniknúť ďalšie základne – zakamuflované pod názvom obranná dohoda ? Prečo Nemci posielajú na Slovenské hranice protiraketové systémy Patriot a Nato ide posilňovať krídla na východnej hranici ked sa nepočíta s tým , že by Putin pokračoval po Ukrajine aj ďalej ??

M´ame všetky tieto okolnosti brať ako to, že nás súčasná vládna elita , naši veľmoži idú zatiahnuť do vojny ?? A potom ako takú rozprávku na dobrú noc nás bude utešovať Biden z Ameriky a rozhorčovať sa a dávať Rusom sankcie ? To kde sme v materskej škole ? Alebo v ústave pre nesvojpravnych ??
A čo ked bol Covid a všetky tie opatrenia iba skúškou a zároveň plánovanou nátlakovou akciou na ľudí ,, iba skúška ako budeme zvládať ovládať tie masy ,, ako spraviť z ľudí zúfalcov aby sme lepšie prežili vojnu , lebo už sme na Slovensku v takej depresii že prípadnú vojnu možno už ani nebudeme vnímať .

Nech je to akokoľvek , táto vláda , súčasná vláda bez ohladu na to, či ma pravdu jedna strana alebo druha – teda Putin alebo Biden , to s nami Slovákmi nemyslí dobre , a tobôž nie úprimne . Je veľmi smutné ,vidieť tých Ukrajincov , utekajúcich z domovov. Dnes sme ubytovali dve ukrajinské ženy s dvoma detmi, ked sme sa ich spýtali , kam vlastne idú povedali že – nevedia . Muži im zrejme ostali bojovať , možno už nikdy neuvidia svoje deti ,,, iba preto že dve strany nevedeli nájsť kompromis ,, iba preto možno deti už viac neuvidia svojich otcov , lebo tupota v dnešnom svete zvíťazila nad ľudskosťou a mierom. Lebo záujmy iných sú prednejšíe ako život človeka .Lebo peniaze a mocenské záujmy sú pilierom výchovy modernej generácie idiotov , ktorí nepoznajú skutočné hodnoty a ktoré sú vsade rovnaké či na východnej či na západnej strane sveta , tie hodnoty sme však ako spoločnosť stratili v globálnom merítku , pretože túžba po moci a majetku nám je prednejšia ako skutočnost prečo sme na tomto svete , prečo sme ľudia a čo je našim poslaním . A to že teraz Heger a Čaputová vrieskajú ako pomstychtivé diviaky pričom sa v tom celom konflikte , jeho zrode , príčinách a dôvodoch nevyznajú je akt toho , že už len vojna nam možno niekedy prinesie mier , ak bude mat vôbec nejakého víťaza .

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145272x
Priemerná čítanosť článkov: 3228x

Autor blogu

Kategórie