Založ si blog

Omikron – zas nás klamali v priamom presnose

Včera v správach na niektorej z verejných televízií sa niekto vyjadril o tom , aby ľudia šli hneď na tretiu dávku vakcíny pretože tretia dávka chráni pred Omikronom . Neviem kto presne túto informáciu verejnosti podal pretože som to počul z inej izby ale myslím si že by osoba ktorá verejne vyhlásila niečo takéto mala získať Nobelovu cenu za vedu pretože ešte ani samotný výrobca vakcín Pfizer nevie či tri dávky vakcíny budú naozaj stačiť .

Nuž na tomto príklade znova vidíme ako klamu Slovensku verejnosť a vyhlasujú veci ktoré neboli nijakým spôsobom potvrdené ale skôr sa iba predpokladajú . Problém je však v tom že napríklad taky Pfizer na základe prvých testov predpokladá že tri dávky vakcíny by mohli fungovať proti variantu Omikron – podľa testov z ich laboratória ale nieje to isté pretože podľa šéfa pfizeru potrebuju viac času na to aby mohli niečo takéto potvrdiť. V horšom prípade bude možno potrebný 4 booster alebo úplne nová vakcina , ktorá bude vyvinutá / prispôsobená špeciálne proti Omikronu a ktorá by mala byt k dispozícii v marci 2022. V prípade scenára , že bude potrebné modifikovať vakcínu šéf pfizeru sa vyjadril , že bude treba postupovať z vakcinaciou od začiatku ( from the beginning ). Laboratórne výsledky špičkových lekárskych zariadení v Nemecku , Švédsku , USA a Južnej Afrike ukazujú však , že súčasne vakcíny majú vysoko zníženú mieru ochrany pred variantom Omikron . Aj toto tvrdenie však potrebuje viac času a je potrebných viac štúdii . Teda nikto na svete doteraz este nevie či súčasne vakcíny budú chrániť ľudí proti variantu Omikron a v akej miere ale nejaký Slovenský odborník vyhlásil pred národom do TV že tri dávky chránia !!! Je toto podľa vás prejavom odbornosti alebo amaterizmu ?? A prečo majú potrebu slovenských občanom stale klamať?

Každý koaličný politik v každej svoje debate , v každom vystúpení upozorňuje na očkovanie , vola a žiada ľudí aby sa dali očkovat . Vyzerá to tak ako keby to museli rozprávať … a vyzerá to tak že si myslia ,že na Slovákov bude fungovať niečo v zmysle : stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou . To je ich spôsob presviedčania ľudí . Problém je že im už nikto aj tak neverí , a to že to z národom nemyslia dobre vidíme na celkovom stave tejto krajiny .

Lengvarsky znova všetko otvoril a po Vianociach bude zas situácia zla – kvoli ľuďom samozrejme a to už pre nich bude finálna zámienka pre to, aby začali zavádzať povinne očkovanie a nahnali nás na vakcinaciu proti našej vôli. Klamári , ktorí nás od začiatku svojho fungovania iba klamu , ožobračujú a pripravujú o živobytie nám idú este nakazať – čo mame robit z našim telom a rozhodovat o našom zdraví . Lengvarsky – prečo si nezakázal fajčenie ?? Sak fajčiari majú vyššiu pravdepodobnost že budú mat ťažký priebeh a tiež zvýšené riziko iných závažných ochorení následkami fajčenia – ako teda chránite životy občanov ? Stať povolí to čo je pre človeka zle a zdraviu škodlivé – cigarety , alkohol , karcinogénne údeniny a pod a na druhej strane ide moralizovať o ochrane občanov pred Covidom a nahnať ich na očkovanie ktoré im môže spôsobiť trvale následky a nikto nevie este ako sa prejavia dlhodobé účinky vakcín o niekoľko rokov .

nižšie prikladám aj screenshot videa z šéfom Pfizeru , kto chce nech si to dohlada a vypočuje , je tam jasne uvedené , že nevedia či tri dávky vakcíny budú pred Omikronom stačiť – to na margo toho včerajšieho vyhlásenia v TV , plus ďalšie screenshoty zo zahraničnej tlače ktoré potvrdzujú to, čo tu píšem . Zdôrazňujem niesom žiaden antivaxer , mám všetky vakcíny absolvované ale s takou nedôverou akú mám k momentálnej vakcíne s tým som sa este nestretol , jednoducho vidím v tom niečo co nieje v súlade z mojim presvedčením a bodka . Preto by samotný štát mal akceptovať slobodne rozhodnutie jednotlivca o to viac ked sa jedná o experimentálnu vakcínu . Prečo ste nedávali očkovaci bonus a kadejaké úľavy za napr za vakcíny proti tetanu ?? Ak niekto dostane po 5 rokoch od vakcíny nádorové ochorenie ako preukaze alebo kto z kompetentných úradov bude vedieť dokázať že to môže mat priamu súvislosť z vakcínou ? Žijeme v krajine kde je vymožiteľnosť základných práv nulová , tak prosím Vás nehrajme sa tu na právny štát v stave ked si ideme budovať ministerstvo Pravdy a hoaxov . Ked ideme politizovať vysoké školy a určovať co budeme detičky učiť , aby mali ten správny názor . A čo príde po Omikrone?? Ved už aj vedci povedali že virus tu bude a musíme sa s ním naučiť žiť , teda dokedy sa vydrží ľudstvo očkovat ? Ako bude vyzerať 3 x ročne očkovani človek o 10 rokov ???

článok ktorý vydal Reuters na úplne nezhoduje s tým čo povedal šéf pfizeru.. ten článok je vytrhnutý z kontextu pretoze v rozhovore šéf pfizeru hovorí možno , pravdepodobne a este sa nevie nemame dáta. Tri dávky neutralizujú Omikron v labaku , a to este nič neznamená . Predsa v labaku sa už 100x za posledných 10 rokov našiel aj liek proti rakovine a v reále nefungoval , to len pre priklad . 

Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 145560x
Priemerná čítanosť článkov: 3235x

Autor blogu

Kategórie