Založ si blog

Logdan je tu a nová mutácia klope na dvere

Na Slovensku máme Lockdown , nuž čo iné mohli urobiť ked zareagovali neskoro a konečne sa im otvorili nachvíľu oči , samozrejme neskoro . Diletanti vyhlásili , že treba zachraňovať ľudské životy – hanba však je ked niekto takéto vyhlásenie použije neskoro. Predsa vláda mala dostatok času sa na tretiu vlnu pripraviť . Lengvarsky v septembri v nejakom denníku asi to bol Nový Čas povedal denne bude asi 5 mŕtvych bla bla bla nuž výsledok je tak 70 +|~ asi sa troška sekol , zmýlil sa . Čo predchádzalo tejto tretej vlne , všetci dobre vieme . Očkovaním dali slobodu a nechali ich po celej krajine šíriť virus . Nehovorím že je to pandemia očkovaných predsa aj neočkovaní človek môže šíriť vírus – lenže neočkovaní sa museli v lete všade testovať . Jediný kto sa nemusel boli očkovaní lebo podľa Sabaku očkovaní neroznášajú vírus . Odborníci by sa mali konečne dohodnúť , čím budú kŕmiť Slovenskú verejnosť . Pretože ich názory a vyhlásenia si nejako odporujú .

Ked za všetko teda môžu neočkované osoby , vysvetlite mi prosím ako sa nakazili slovenský väzni . Predpokladám že do ústavu výkonu trestu mohli ísť iba očkované , prekonané alebo testované osoby . Od koho schytali Covid väzni? Od testovaných možno ak sú tie testy nepresné, no väčšia pravdepodobnost je , že to schytali od tých nesmrtelnikov čo tam behali zaočkovaní a bezpriznakovo šírili vírus . To že človek očkovaní prenáša virus skoro rovnako ako neočkovaní písali aj v Lancete. Respektíve zverejnili tam štúdiu . Toto ale bolo známe cca od leta – takže aj naše papalášstvo mohlo konať a ako povedal teraz Heger mohli už aj vtedy chrániť životy obyvateľov tak že mali testovať aj očkovaních . Nie oni im dali slobodu roznášať vírus na čo doplatili tí čo teraz ležia v nemocniciach . Očkovanie je slobodné rozhodnutie . Ale vedome ohroziť neočkovanú populáciu armádou očkovaních ľudí malo zrejme vyššie ciele. A tým bolo dohnať čím viac ľudí do očkovania . Urobili to aj teraz , a robia to neustále . Menšina má benefity a väčšina obyvateľstva je diskriminovaná . Benefit pre samotných očkovaných malo byť samotné očkovanie . Ved predsa ho mali zadarmo od štátu . Prečo je teda v spoločnosti ešte nejaká potreba dávať benefity tým ľuďom ktorí sa nechali zaočkovať ,keď ich samotný benefit je očkovanie pretože ich chráni pred ťažkým priebehom choroby . Aký zmysel teda malo vymyslieť opatrenia – ešte v lete , že očkované osoby mali extra benefity pritom roznášali Covid . Nerozumiem tomu, ak chrániť spoločnosť a životy všetkých urobím také opatrenia , ktoré budú naozaj chrániť životy všetkých obyvateľov . Bolo tak veľa na tom testovať aj očkovaných ? Ono to malo byť v ich samotnom záujme , ak sa teda hrajú na zodpovedných . Pre nich je však zodpovednosť neznámy pojem pretože jediná zodpovednosť je podľa nich vakcina . A ked si to pichneme tak sa môžme správať ako utrhnutý z reťaze – to je logika očkovanych ktorí ostatných nazývajú dezolátmi. Matovič mohol dať poukážky aj darcom krvi, zvýhodňovať nefajčiarov a tých čo nepijú alkohol – na také veci by nikto nepomyslel aby sme náhodou niekoho nediskriminovali . A teraz ideme diskriminovať polovicu národa pretože si niekto zmyslel že tak je to správne . Napríklad tá upieračka ľudských práv Remišová , Šeliga a podobná Slovenská smotánka .

Na samotnej stránke EMA – európskej liekovej agentúry je pri vakcíne Pfizer / Biontech napísané aj to , že momentálne prebieha 3 fáza klinického testovania ktorá bude prebiehať až do roku 2023 . To znamená že pri tejto vakcíne sa este veľa veci nevie a veľa veci je stále nezodpovedaných . Vrátane dlhodobých nežiaducich účinkov . Jedna študia ku ktorej som sa dostal naposledy hovorí o tom , že po 90 dňoch od druhej dávky sa znižuje ochrana pred ochorením Covid 19. To znamená ,že možno už polovica zaočkovaných nemá dnes už dostatočnú ochranu proti ochoreniu . Najprv si len tak bez testu roznášali vírus po celej krajine a dnes pokial neboli na tretej dávke tak už ani sami nevedia či vôbec majú este ako takú ochranu pred vírusom alebo nie.

Do toho výstupi ten blázon Grohling a presviedča ľudí že školy niesu problém . Pravdou však je , že školy su najväčší problém , a napríklad ja osobne poznám rodiny ktorých deti to priniesli zo školy . Tých rodín je tak pomer 90/10. To znamená že väčšina detí to domov priniesla zo školy , teda aspoň v prípade ktoré ja poznám , ale nemyslím si , že inde je to inak . Situácia je tak super , že niektoré okresy a regióny zatvárajú školy sami . Grohling je diletant . Ak chceme chrániť životy občanov , ako povedal Heger , nemal vôbec brat do úvahy veto SaS a spomínať koaličnú zmluvu. Pretože podľa tohto je koaličná zmluva viac ako životy a bezpečnosť obyvateľov . Týmto svojich ťahom aj popreli tie svoje dristy o tom, že im ide o životy ľudí , pretože ak by to tak naozaj bolo tak by počúvali odborníkov a zatvorili by aj školy .

No a ešte sa nezačalo ani chumelit a už nám klope na dvere nový variant koronavírusu . Delta mala dve mutácie v spike proteíne . Nová mutácia ma 30 mutácii v spike proteíne . Podľa nového času ide pfizer alebo Ema alebo kto zisťovať či je na tuto mutáciu vakcina účinná . Účinnosť vakcín sa oslabila už Deltou ,pri Delte má po 6mesiacoch podľa štúdie Janssen vakcina chrániť iba na 13%. Ako teda budú chrániť vakcíny pred novým mutantom? Už aj vedci začínajú mat obavy . Škoda že Ten slovenský megavedec nás pred mesiacom uisťoval , že Delta je maximum čo Covid môže dosiahnuť . Nuž vedci sú tiež len ľudia , som zvedavý však ako sa budú potom tvarit ked sa v prípade vakcíny zmylili . Šeliga – iná liga totižto este aj dnes breptá bludy a rozprávky o kolektívnej imunite – verejne klame ľudí , pritom Izrael je znepokojení z dôvodu , že iba sa skončila štvrtá vlna odborníci v Izraeli bijú na poplach a hovoria o prichádzajúcej piatej vlne . Kde je teda t´a sľubovaná kolektívna imunita o ktorej hovorí Šeliga ? A čo Portugalsko ? Tam zavádzajú znova rúška a ďalšie opatrenia . Takže kde je pravda pán Šeliga ? Verejne klamete alebo o tomto neviete ? Taká elita ako ste vy .

No a nakoniec obavy vedcov z nového mutanta , a predpoklad o zníženej efektivite vakcín. Ak by to tak bolo , tak všetci čo už dostali vakcíny sa budú musieť dať preočkovať , vrátane tých ktorí dostali booster – 3 dávku . Alebo na tohto mutanta zaberie až 4 dávka – další booster ? No uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať a kam toto cele dospeje . Ja osobne mám z toho všetkého obavy . Pri takomto riadení pandemie nielen na Slovensku sa z toho asi tak skoro nevyhrabeme . Vďaka masovému ockovaniu budú zrejme stále pribúdať nové a nové varianty a ľudstvo bude v kolobehu – očkovania , preočkovaniA a umierania . Samotný laureát nobelovej ceny Montagnier hovoril o tom že vakcíny spôsobia nové mutácie, nuž ale mainstreamové média ešte aj jeho slová preložili – reinterpretovali- že on povedal niečo úplne iné ale resp to čo povedal tak myslel inak . Tak a prečo tomu pánovi nedali priestor a mohol nám to vysvetlit aj sám , ak teda to čo povedal myslel inak . Podotýkam ja niesom antivaxer ani antiŕuškar a pod, tieto blogy nepíšem proti vakcinam ale proti tomu čo sa okolo toho deje,, a to vzbudzuje nedôveru nielen u mna ale u miliónov ľudí po celom svete.


Čudná to demokracia, čudní to demokrati

21.01.2023

Ak demokratická, slobodná spoločnosť má garantovať právo jednotlivca na svoj vlastný názor, potom z vlastnej skúsenosti musím napísať , že Slovensko nieje demokratický štát ani zdaľeka. V krátkosti napíšem, že najväčší demokrati z Oľano mi asi pred dvoma rokmi zablokovali možnosť komentovať ich účet na facebooku. Dôvod? Napísal som príspevok v ktorom som tvrdil [...]

Amerika sa búri lebo Čína chce postaviť základňu na Šalamunových ostrovoch

27.04.2022

Amerika sa búri , vidíte ,, už sa začali nepriamo aj vyhrážať a berú to ako ohrozenie . Ked to hovoril Putin a Rusko už 10 rokov , že približovanie základni NATO k ich územiu berú ako ohrozenie každý to ignoroval . A aký je v tom teda rozdiel ?? USA a Nato môže a iné krajiny nemôžu ano?? Potom o čom to je?? A o čom je Vojna na Ukrajine ked nie o plyne !?? Komu táto vojna [...]

Charita začína doma – Charity begins at home

28.02.2022

Toto je otrepaná britská fráza . Znamená to v podstate to, že ľudia by mali v prvom rade riešiť ľudí žijúcich blízko nich a potom riesit myšlienku pomáhať ostatným . Pomáhať ostatným v našom okoli a urobiť resp pripraviť pre spoločnosť jej okolie lepším miestom pre život , najprv musíme pracovať s osobami žijúcimi blízko nás a pomôcť tým ktorí to potrebuju v [...]

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

3 500 bômb bolo na ceste. USA stopli dodávky munície pre Izrael

08.05.2024 18:21

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 45
Celková čítanosť: 146176x
Priemerná čítanosť článkov: 3248x

Autor blogu

Kategórie