Nový subvariant Omicronu a Legvarskeho OP+

14. januára 2022, obcanx, Nezaradené

Včera večer vyšiel v Jerusalem Post článok o tom, že v Izraeli objavili nový subvariant mutácie Omikron s názvom BA2. Tento subvariant je podľa článku nejaký druh zmutovaného Omikronu , ktorý ma viac mutácii ako pôvodný Omikron , preto sa predpokladá , že bude infekčnejší ako klasicky Omikron. Či bude táto nová mutácia Omikronu aj nebezpečnejšia pre človeka sa zatiaľ nevie. Zároveň minister zavádza na Slovensku režim OP+. Teda dve dávky zrazu nestačia , treba aj tretiu. Paradoxom však je, že ŠUKL sa vyjadril a média to publikovali , že dve dávky vakcíny sú stále vysoko účinné aj proti variantu Omikron a predstavujú vysokú mieru ochrany pred hospitalizáciou . Je jasné, a už o tom nikto nepochybuje , že človek s troma dávkami sa stále môže infikovať Omikronom a môže ho aj roznášať . Načo je teda opatrenie OP+? Nieje to len iba akýsi blud , nezmysel ktorého podstatou je nahnať ľudí na očkovanie ? A nieje tragédia , ked vláda nátlakom núti ľudí očkovat sa ?
Ak teda bude nejaké zariadenie plné ľudí so statusom OP+ znamená to, že títo ľudia nemusia mat test na vstup do tohto zariadenia , ale ľudia z dvoma dávkami musia. Faktom však je , že v tomto prípade budú ľudia z dvoma dávkami bezpečnejší pre svoje okolie pretože musia mat pred vstupom do zariadenia z režimom OP+ urobený test . Zamestnanci však očkovanie mat nemusia ale musia preukázať svoju bezinfekčnost tak , že sa dajú testovať minimálne dvakrát do týždňa . Zamestnávateľ im to musí hradiť , teda mal by. Zamestnanec teda pôjde do práce zdravý pričom zákazník so statusom OP+ ho kľudne môže ohrozovať pretože nikto nebude vedieť či práve táto osoba nieje šíriteľom vírusu . Toto je nonsenz a dno amaterizmu aký mohla dosiahnuť táto vláda . Nemá to žiadnu logiku a jednoducho to prekračuje hranice zdravého rozumu . Popri týchto všetkých nezmyselných restrikciách a zákazoch však Minister Grohling nevidí dôvod na zatváranie škôl , pričom pripúšťa , že možno sa školy budú zatvárať vzhľadom k tomu, že Omikron je veľmi rýchlo sa šíriaci variant . Faktom je , že v školách sa prenášal ten virus medzi žiakmi počas kazdej vlny , ked boli školy otvorené . Potom zmysel nechať otvorené školy a zároveň rozdeľovať ľudí dnes už na tri kategórie občanov ktorí majú zakaz vstupu do prevádzok podľa počtu ockovacich dávok je podľa môjho názoru trestným činom . Ak vláda ktorá hovorila pred voľbami o spravodlivosti , pácha trestnú a protiústavnú činnosť na dennej báze , znamená to, že predvolebná kampaň týchto strán bola len marketingová stratégia postavená na klamstvách . Čo pozitívne nám priniesli ked každý rezort protestuje proti ich novým zákonom ? Ale ano stačí povedať lebo Fico, to je dostatočný argument na to, aby slovenský občan ostal ticho.
Aby sme sa však dostali k záveru tohto všetkého , vláda znova pripravila vhodne podmienky na to, aby nás tu znova zamorila Omikronom. A pýtam sa prezidentky teda : kde je ta kolektívna imunita o ktorej ste klamali národ ? A v ktorej krajine doteraz tu kolektívnu imunitu dosiahli ak ste teda o nej pred národom hovorili ?

Posledná vec ktorú chcem spomenúť je Hegerovský a koaliční drist o zodpovednosti očkovaních . Posledná informácia o Omikrone na Slovensku bola o tom , že z cca 26 pozitívnych na variant Omikron bolo asi 6 neočkovaních a zvyšok očkovaní, to znamená , že vďaka nezodpovednému správaniu očkovaních tu máme 3 x toľko pozitívnych na Omikron ako neočkovaních . To nieje všeobecná štatistika , toto je len obraz toho ako sa zaočkovaní zodpovední ľudia správajú v spoločnosti a vďaka tomu ich spravani na to doplácajú ľudia , ktorí zomierajú v nemocniciach . A argument očkovaneho jedinca je: nech mi nezaberá lôžko v nemocnici !!! Nuž zrejme si zabudol uvedomiť , že v tej nemocnici je možno preto , lebo on zaočkovanec si lozil s Covidom po Slovensku a šíril ho bez príznakov a ked chodil na verejne podujatia tak da nedal testovať . Preto blaboly o zodpovednosti očkovaních sú len dristy hodné úrovne Hegera a tejto vládnej koalície .