Vraj Lockdown pre nezaočkovaných

5. decembra 2021, obcanx, Nezaradené

Pozeram diskusnú reláciu na STV a koaličné tetule Bitto Ciganiková a tiež pani čo tam sedí za stranu Za ľudí Leščaková hovoria o lockdowne pre nezaočkovaných . Bitto Ciganiková povedala že to , že sú plné nemocnice nezaočkovaných je fakt . Ano je to fakt ale občas treba riesit nielen dôsledok ale aj príčinu . To že sú plné nemocnice nezaočkovaných je dôsledok nečinnosti vlády ,a zle nastavených opatrení , tým pádom za tento dôsledok – stav ktorý momentálne je , je plne zodpovedná vláda .

Príčina toho celého , čo sa tu deje a ktorú každý koaličný bezmozog neschopný logického myslenia prehliada je fakt , že vláda nechala počas leta a jesene očkovaných ľudí roznášať virus po celej krajine. Keby mali ockovani povinnosť sa testovať , rovnako ako neočkovaní hoc aj keby mali ako benefit od vlády testy zadarmo situácia by bola diametrálne odlišná . Vláda len tlačila na to, aby sa ľudia dali zaočkovať a všetko ostatné išlo bokom- dôvodom bol podľa aj fakt , že mali naskladené vakcíny z koncom expiračie a keby ich museli vyhodiť tak by to bola len ďalšia strata peňazí . Ak teraz znova vláda tlači na to aby sa dali ľudia očkovat , resp ide zavádzať povinné očkovanie – je to aj preto lebo vláda má zazmluvnené ďalšie dávky ktoré bude musieť zaplatiť ale už teraz vie , že nieje vôľa na strane občanov dať sa zaočkovať a v takom prípade to budú ďalšie vyhodené peniaze . Podotýkam dnešným dnom stále nevieme či vakcíny budú efektívne proti variantu Omikron, ktorý pomaly nahrádza variant Delta a vzniká predpoklad že onedlho bude práve Omikron variant ktorý bude v najväčšom zastúpení v rámci celého sveta . Ak teda súčasne vakcíny nebudú dostatočne chrániť proti Covidu , aký zmysel ma ďalej tlačiť ľudí do očkovania ? Neviem, nerozumiem.

Ak teda bude lockdown pre neočkovaných ktorých je stále cca 50% slovenskej populácie , vláda by mala dať podnikateľom a živnostníkom podporu vo výške 50% pretože týmto lockdownom neočkovaných nebude môcť ísť veľká časť obyvateľstva minút svoje peniaze do určitých prevádzok a tým pádom tieto prevádzky budú mat nižšie zisky čo znamená ze tu nejde o záchranu ekonomiky ako takej pretože sú tu jasne tendencie a riešenia ktoré obmedzia určitej časti obyvateľstva využívať určité druhý služieb a tým pádom likvidácia podnikateľského prostredia bude prebiehať ďalej a nátlak ľudí k očkovaniu bude prebiehať ďalej pretože toto všetko je evidentne iba o tom aby nahnali ľudí k očkovaniu aj proti ich vôli. Ani v lekárskom prostredí nielen na Slovensku ale aj inde vo svete , neexistuje zhoda o pozitívnom účinku vakcín len zámerne sa lekárom ktorí majú iný názor nedáva priestor resp neexistuje diskusia a možnosť verejne si vypočuť aj iný názor . Tým pádom sa z politikov typu Ciganiková stavajú lekári , ktorí majú medicínske vyjadrenia a hovoria o tom ake sú tie vakcíny super . Politici nielenže nahradili lekárov a hovoria za nich pričom neexistuje priestor k diskusii pričom vieme že v rámci vakcinácie v celosvetovom merítku neexistuje úplná zhoda takze to začína vyzerať tak že to ma aj politické rozmery a ciele . Ake, zatiaľ nevieme.

Nižšie prikladám screenshoty priamo zo stranky EMA ( európskej liekovej agentúry ) o tom že v prípade vakcín sú limitované dáta o tom ako dlho trvá ochrana pred ochorením Covid 19, tiež o tom , že pre podanie tehotným a dojčiacim ženám neexistuje zatiaľ dostatočne množstvo dát , tiež o to že stále sa nevie a stále prebieha klinická studia na ľuďoch ktorá odpovie na požadované otázky hlavne z hľadiska dlhodobých negatívnych zdravotných následkov po podaní vakcíny a tiež o tom , že čo je podstatný fakt – že očkované osoby môžu šíriť a prenášať ochorenie Covid 19 – ak to tvrdí samotná EMA prečo vlády Eu krajín nezaviedli povinne testovanie pre všetkých ? Táto informácia je známa totižto už od leta a to je další dôkaz toho, že príčina stavu aký mame dnes na Slovensku je to fakt , že samotná vláda legitimizovala očkovaních aby šírili virus po celej krajine a toto čo tu m´ame dnes je dôsledok ich opatrení , výsledok toho celého je ze starší ľudia umierajú v nemocniciach a pritom koľko s tých ľudí zodpovedne dodržiavali opatrenia a nakazili sa iba preto že to takto nastavila súčasná vláda banda , ktorá by mala za toto všetko podľa môjho skromného názoru niesť aj zodpovednosť ,pretože to bolo ohrozenie verejného zdravia. Podľa toho čo hovoril naposledy Zavodsky v rádiu že vakcina je už plne schválená v Eu toto neviem posúdiť avšak na základe info z Eueopskej liekovej agentúry je napísané – že je stále v štádiu – conditional marketing authorisation čiže stále podmienečne schválená alebo ako to presne nazvať čiže tým pádom ak je toto pravda niektoré osoby zámerne šíria nepravdivé informácie a budem že sa novej Kolikovej zákon bude vzťahovať aj na takéto veci .9