Covid Automat – vymyslel asi nejaký čudný odborník

20. augusta 2021, obcanx, Nezaradené

Alebo lepšie povedané na tento automat sa muselo zísť a dať hlavy dokopy niekoľko údajných špičkových odborníkov vrátane ministra Lengvarského. Tak teda vymysleli geniálnu vec :

Reštaurácie , a iné zariadenia vrátane hotelov , zábavných parkov, aquaparkov atd atd si môžu zvoliť aký typ ľudí pustia dovnútra ( to je asi ten Hegerovský blábol o ktorom rozprával ako chce podporiť ekonomiku ).

Takže na výber máme : základ – čiže všetci , potom OTP ( očkovaní,testovaní a ľudia po Covide) a ďalej iba očkovaní.

Teraz si urobme taký model pre OTP:

teraz zaockovani vojde do zariadenia bez testu jeho priepustka je očkovanie pritom môže prenášať Covid . Ten neočkovaní co si zaplatí test a vojde dnu ako negatívny si zaplatí za to, že dokazuje svoju bezinfekcnost ale to, že či so zariadenia neodíde s Covidom nevie pretože tam môže byt XY zaočkovaných pozitívnych ktorý ho môžu nakaziť . To znamená že opatrenie tohto typu je proti základom elementárnej logiky .

Toto isté sa na Slovensku deje aj na hromadných podujatiach , kde nezaockovani musia mat aktuálny test aby dokazovali svoju bezinfekcnost , pritom zaočkovani ktorý môžu šíriť virus sa môžu zúčastniť akéhokoľvek podujatia bez toho aby museli podstúpiť akýkoľvek test a dokazovať svoju bezinfekcnosť.

Má toto niekde nejakú logiku ? Lebo mne sa nezdá , že by toto , čo vymysleli týto vyslovene géniovia malo nejakú logiku alebo čo i len racionálny základ .
Toto celé je naozaj neuveriteľne . Tak najprv poslali ľudí z Covidom na nákupy . Teraz vymysleli další prevratný mechanizmus ako zabrániť šíreniu vírusu , a viete čo je na tom to najhoršie ? Že oni tomu asi aj sami veria a nemajú tu hanbu v sebe aby o správnosti tejto absurdity presviedčali pomocou médií vyše 5 miliónov občanov Slovenska . Tieto ľudské bytosti neznámeho charakteru , dokonca nazývajú tých ľudí ktorí nezdieľajú s nimi rovnaký názor – dezolátmi, pritom jediný a ozajstný dezolati sú práve dnešné koaličné elity … ved na základe toho čo odsúhlasili je jasne a nedá sa to už ani nijako vyvrátiť ze oni sú slušne povedané stelesnením dezolatov na Slovensku.