A čo ak zaočkovaní sú hrozba

14. júla 2021, obcanx, Nezaradené

Po tom čo vláda zaviedla opatrenia, zdá sa, že zaočkovaní ľudia budú hrozbou pre všetkých čo sa rozhodli sa neočkovať. Ako príklad môžeme uviesť posledné správy z Holandska. Samozrejme všetci ľudia, ktorí nosia v hlave ešte kus mozgu vedeli už na začiatku, že táto neschopná sebranka , ktorá likviduje občanov Slovenska nič dobré nevymyslí , nuž dnes sa to stalo skutočnosťou.

Paradox na tejto celej situácii je, že ako je možné, že človek , ktorí riadi štát za nadštandardný plat a iné výhody môže dokázať byť taký neschopný šlendrián a doslova skupinovo ( na opatreniach sa zhodli viacerí) môžu schváliť niečo také, čo schválili v Slovenskej republike. Ja už neviem či žijeme niekde medzi mentálne retardovanými ľudmi alebo či je možné aby pochábeli a magori mohli riadiť niečo tak krehké ako je štát ale jednoducho na toto, čo sa tu deje , to sa nedá ani pomenovať. Už len fakt že počas druhej vlny povolili pozitívne testovaným osobám chodiť na nákup je nonsenz ale to sa u takýchto ľudí dá čakať. Len ma prekvapuje , že za takéto niečo môže brať napríklad Mikas plat, ktorý je vyšší ako má prezidentka. O odmenách za tieto s prepáčením lajná ktoré nám tu predkladajú , ktoré dostane sa môže nám radovým občanom iba snívať. No a tieto prepotené mastné nemysliace bytosti , tým nemyslím iba Mikasa – (ten má už toľko titulov, že on už ani nevie čomu sa má vlastne venovať,, viete nedá sa byť dobrý kuchár a dobrý elektrikár zároveň. Jediná vedná disciplína obsahuje toľko informácií, keď ju človek študuje naplno, že je diskutabilné , či vôbec môže byť odborníkom v jednej oblasti. Takže on je aj filozof, aj doktor prírodných vied, zdravotnícky manážer, medicínsky doktor, no vlastne doktor na všetko a vlastne na nič,,ako ten Truhlík len ten si na to nemusel robiť toľko vysokých škôl) ale aj ostatných vzdelancov ktorí sú súčasťou tejto vládnucej elity, vrátane plagiatórov.

No ale o čo tu teda ide. V Holandsku podľa portálu DutchNews z dňa 14.júla 2021, sa na festivale v Utrechte infikovalo Covidom 1000ľudí. Títo ľudia , návštevníci festivalu, museli mať buď urobený test ktorý preukazoval že sú neinfekční, alebo museli dokladovať to, že prekonali chorobu Covid19 v minulosti alebo museli dokladovať , že sú zaočkovaní. Z tohto celého logicky vyplýva, že ak teda ľudia ktorí šli na čerstvý test a preukázali sa tým, že niesu infekční, roznášať infekciu museli buď zaočkovaní , ktorí stále môžu byť prenášačmi alebo ľudia ktorí prekonali Covid ( oni síce majú protilátky, ale neexistuje žiaden vedecký dôkaz o tom, že sa Covidom nemôžu nakaziť aj druhýkrát). To prakticky znamená, že vďaka tým, čo mohli ísť na festival bez testu, skončilo po festivale v Utrechte 1000 ľudí z Covidom, a další pribúdajú.

článok z dnes o spomínanom festivale

Ako další príklad tohto šlendriánstva, môžeme uviesť článok z 6.júla 2021, ktorý vyšiel na portáli businessinsider.com, z názvom : 800 ľudí prehlasovalo, že sú Covid-free alebo očkovaní, na Holandskej tanečnej zábave , po zábave bolo 180 pozitívnych na Covid.

To je už druhý príklad z Holandska , že z najväčšou pravdepodobnosťou Covid šírili zaočkovaní ľudia alebo ľudia čo sa nemuseli testovať, nemuseli dokladovať svoju bezinfekčnosť. No a toto isté sa deje dnes na Slovensku. Pred dvoma týždňami som bol na svadbe. Okrem mňa, a čašníčok v reštaurácií, kde sa svadba konala nemal rúško nikto. Samozrejme som bol za čudáka. A prečo ostatní rúško nemali?? No vraj preto lebo sú očkovaní. Pred svadbou som musel ísť na AG test. Očkovaní však nemuseli ísť na žiaden test, pritom môžu prenášať Covid, o čom sú teda dnešné opatrenia?? To isté platí, pre dovolenkárov. Z dovolenky resp spoza hraníc môžu prísť očkovaní bez akéhokoľvek testu, čo znamená že môžu následne roznášať vysokoinfekčnú Delta mutáciu. Čo je teda toto za opatrenie, a kto je vlastne v konečnom dôsledku ohrozená skupina obyvateľov?? No samozrejme že ľudia, čo sa nedali zaočkovať, a ktorí ešte k tomu všetkému sú na každom kroku diskriminovaný a znevýhodnovaný touto bandou neschopných papalášov.

Teda ak sa na Slovensku rozlezie Delta a budú tu umierať ľudia, bude sa treba poďakovať v prvom rade vláde a hovädám čo toto akože opatrenie zaviedli,a následne zaočkovaním jedincom ktorý si myslia že po očkovaní získali nesmrteľnosť a prestali pre nich platiť všetky pravidlá.

Iba ma tak napadlo, keď zabili zločinci novinára Kuciaka aj so snúbenicou , celé Slovensko sa postavilo na nohy a bliakali na námestí. Dnes, rozhodnutia papalášov zabíjajú a zabili tisíce občanov Slovenskej republiky a každý sa tu tvári , že sa nič nedeje. Zomierajú nám otcovia, mamy, partneri,,, a ľudia sú ticho, veď vlastne sa asi nič nedeje. Aká je potom hodnota človeka a ľudského života v tejto krajine?