Lengvarský to nedomyslel, štát dal Covidu zelenú.

2. júla 2021, obcanx, Nezaradené

Ono nielen Lengvarský to celé nedomyslel ale celá tá banda odborníkov, teda už vlastne ani nieje možné veriť tomu, že odborníci vôbec pracujú na týchto opatreniach. Lebo ak pracujú odborníci , vedci a neviem kto všetko na opatreniach, ktoré vydáva táto vláda – mali by všetci vrátiť diplom a ísť na úrad práce, také preludy nám tu netreba.

V magazíne ScientificAmerican vyšiel článok 29. júna 2021, v ktorom sa hovorí o tom, že WHO vydala varovanie, alebo môžme povedať doporučenie , ktoré hovorí o tom , že aj zaočkovaní ľudia by mali dodržiavať opatrenia : rúško, sociálny dištanc, atď, pretože vakcíny ich nechránia na 100% a môžu sa vírusom nakaziť, prenášať ho a tiež mu môžu podľahnúť.

Lengvarský a jeho odborný tím prišli z opatreniami : hromadné podujatia – nezaočkovaní Antigénový test nie starší ako 24 hodín – platený ( 1 eurový test – štát ponúka za minimálne 15 Eur +) pričom treba poznamenať že testy sú nepresné, takže garanciu nemáte žiadnu, alebo PCR test za vyššiu sumu platný najmenej 72 hodín – ten si nikto platiť nebude pretože napr nejakého svadobného dodávateľa napr by to kľudne aj zruinovalo , takže všetci budú riešiť antigén. No a ďalej pre zaočkovaních – nič. To znamená, že zaočkovaný človek ktorý má bezpríznakový priebeh môže kľudne šíriť vírus na svadbách a hromadných podujatiach – treba poznamenať že Delta variant je oveľa nfekčnejší ako ten pôvodný – a minister a vláda sa idú hrať na opatrenia. Toto celé je nezmysel a iba vydieranie nezaočkovaních ľudí, aby sa dali zaočkovať, je to vlastne nátlak so strany štátu, pričom vláda dala normálne zelenú tomu, aby sa Covid mohol šíriť na hromadných podujatiach.

Zaočkovaní ľudia či po návrate z dovolenky , inej krajiny alebo na hromadných podujatiach môžu šíriť Covid po celom Slovensku pričom sa tu vláda hrá na to, že sa pripravujeme na tretiu vlnu a ideme robiť nejaké opatrenia. Ale toto niesu reálne opatrenia. Opakujem , samotná WHO vyzvala zaočkovaních ľudí aby sa správali zodpovedne, na základe doporučenia WHO , keby sa vládli riadili v tomto prípade touto inštitúciou by museli aj zaočkovaní ľudia podstúpiť PCR test alebo antigén, ak teda niekomu ide naozaj o to, aby sa vírus na Slovensku ďalej nešíril .

WHO varuje – článok
Svetová zdravotnícka organizácia vyzýva ľudí, aby naďalej nosili masku a dištancovali sa od spoločnosti - aj keď sú úplne očkovaní proti COVID - uprostred šírenia znepokojivého nového variantu a vysokej úrovne komunitného prenosu na mnohých miestach. Aj keď sa predpokladá, že väčšina vakcín COVID do značnej miery chráni pred všetkými známymi variantmi, žiadna nie je stopercentne účinná.

WHO tiež odporúča očkovaným osobám, aby dodržiavali preventívne opatrenia, ako napríklad pobyt v dobre vetraných priestoroch a vyhýbanie sa davom. „Toto je stále mimoriadne dôležité, aj keď ste očkovaní, aj keď prebieha komunitný prenos,“ uviedla na nedávnom brífingu novín Mariângela Simão, asistentka generálneho riaditeľa WHO pre prístup k liekom a zdravotným produktom.

"Hovoríme, že ak už ste úplne očkovaní, hrajte to bezpečne, pretože by ste mohli skončiť ako súčasť prenosového reťazca," dodal Bruce Aylward, hlavný poradca pre organizačné zmeny, generálnemu riaditeľovi WHO.

No a k tomu všetkému , chcem ešte uviesť jednu dôležitú vec, ktorá vyšla 2.7.2021 vo Wall Street Journal, kďe sa píše o tom, že niektorí očkovaní ľudia umierajú na ochorenie Covid 19, hlavne na delta mutáciu. V tomto článku sa píše jedna dôležitá vec, ktorá sa deje v Spojenom kráľovstve a to je: Dáta úradu verejného zdravotníctva v Anglicku hovoria o tom, že: variantom Delta sa v UK nakazilo 92 000 ľudí z toho umrelo 117 ľudí. Z týchto 117 ľudí bolo 50 ľudí, čo je v prepočte 46% plne zaočkovaích dvoma dávkami vakcíny proti ochoreniu Covid 19.

Na základe týchto poznatkov jasne vidno, že tu ide iba o to, že štát potrebuje minúť vakcíny, pretože ich nemá kam dať a tieto vakcíny majú určitú expiračnú dobu, nehovoriac o tom že ich máme nakontrahovaných alebo zazmluvnených obrovské množstvo, to znamená, že Lengvarský vydal akože opatrenia, ktorých zámerom je donútiť, dohnať nezaočkovaních ľudí dať sa zaočkovať pretože ich štát znevýhodnil, pritom očkovaní ľudia budú môcť šíriť ochorenie len tak – ako keby sa nič nedialo. To znamená, že tieto opatrenia niesu vlastne ani žiadne opatrenia a môžeme sa pripraviť na to, že na hromadných akciách, ale vlastne možno aj všade ochvíľu budú vznikať ohniská Covidu,,,tak ide tu teda o niekoho zdravie alebo iba o peniaze,,,čo? páni ministri .

Ps : V článku wall Street Journal píšu , že podľa štatistík z Anglicka je smrtnosť oproti pôvodnému Covidu nižšia – pôvodný Covid Alfa variant v UK – 1,9% smrtnosť, Delta variant podľa súčasnej štatistiky smrtnosť 0,3%

Wall Street Journal dnes –
Úmrtia v Spojenom královstve na Delta variant pomer očkovaních a neočkovaních