Sputnik V je podľa maďarov v poriadku

7. mája 2021, obcanx, Nezaradené

Zo znamená že tendenčný ŠUKL klamal verejnosť z nejakého dôvodu . Oni sami vedia prečo . Ľudia, hlavne tzv odborníci sa začali v posledných rokoch správať nejako divne, začali aplikovať nejakú filozofiu do svojich vyjadrení, problém však nastáva ked niekto šíri filozofiu a sám jej nerozumie ale nebudeme riesit teraz podivuhodne vzorce správania sa poniektorých slovenských odborníkov .

Sputnik V je teda v poriadku , to znamená že Remišová spoločne z inými papalaskymi elitami zámerne blokovali možnosť aby sa táto vakcina podala občanom Slovenskej republiky s tým ze naschval zavádzali a klamali ľudí že to je chybná vakcina . Ze ake uboziactvo. Zároveň ŠUKL verejne prehľasi bez akéhokoľvek testovania, že vakcina AstraZeneca ktorú možno považovať za nebezpečnú vakcínu pretože po nej na celom svete umierajú ľudia, Dánsko ju už zakázalo, Nórsko doporučuje zakázať tak tento ŠUKL prehlasi že je bezpečná lebo aj EMA to povedala .

Ako vidno sú to diletanti a klamári a dám ruku do ohňa keby ta vakcina sla aj na tretí test do hocijakého iného laboratória dopadla by rovnako ako v Maďarsku . To len ŠUKL mal za potrebu oklamať Slovákov a všetkých ostatných a zamedziť tomu aby mohlo byt viacero občanov zaočkovaných Sputnikom . A za tento ŠUKL sa postavila aj Slovenska Akadémia Vied, no to je ale hanba naozaj, čo tu v tejto krajine dorábate . Na Slovensku odborníci za hranicami by Vás ani za upratovačky nezobrali a majú pravdu lebo toto znášať môže iba občan Slovenskej republiky ten už je zvyknutý na to že ho v tomto bananistane od nepamäti iba okrádajú a klamu iba preto aby si papalasstvo a tzv elita mohla presadzovať svoje záujmy a plniť vrecka , pripadne sa strkať do zadku všetkému čo začína od západnej hranice.